Chcela som len zapadnúť. Medzi "populárnych a obľúbených" ľudí na našej škole. Už som nechcela byť tá vzadu,ktorú všetci prehliadajú ako na základke.
Zo začiatku sa mi to všetko zdalo fájn. Myslela som,že som si našla celkom v pohode partiu. Skoro stále som trávila čas s nimi. Ale potom som zistila, že riešenie života druhých ľudí nie je nič pre mňa. Nahovárala som si,že mi je s nimi dobre, ale toto som nebola ja. Oni boli úplne odlišní. Mali úplne iné priority v živote ako ja. Svet okolo seba vnímali tiež úplne inak ako ja. Mohla som sa snažiť ako som chcela ale došlo mi,že toto nie sú tí praví ľudia s ktorými si budem rozumieť. Iba som zbytočne strácala čas pchaním sa niekam, kam nepatrím, pretože mi záležalo aby som bola obľúbená a mala veľa kamarátov. A teraz, keď, už s nimi netrávim čas, keď som si našla partiu v ktorej sme všetci divní, no zároveň každý z nás je jedinečný, partiu, ktorú "populárne miss triedy" považujú za partu sociek alebo aj niečo iné, je mi to naozaj jedno. Došlo mi, že mi nezáleží na tom čo si o mne myslia druhí, že sú mi ľudia ukradnutí. Mám malý okruch kamarátov s ktorými sa cítim dobre, mám pocit, že mi rozumejú a už by som ich nevymenila za nič iné.
No a čo,tak som socka a vlastne veľmi populárna socka. Nemusia ma mať radi všetci, som rada, že ma majú radi ľudia na ktorých mi záleží.
Vôbec nestojím o to, aby sa mi všetci pchali do zadku.
Stále nechápem ako som si mohla myslieť,že ak budem obľúbená, že budem šťastná, kor s takými ľuďmi. Odmalička som chcela byť ako oni a keď som si myslela,že to tak bude, zistila som, že to tak nikdy nepôjde. A som aj rada, že nie som jedna z nich, ba dokonca som na to aj hrdá!!

 Denník
Komentuj
 fotka
riusha  1. 4. 2015 23:26
Dodávam,že netvrdím, že každý,kto je populárny alebo obľúbený,že je zlí človek alebo podobne
 fotka
narrator  2. 4. 2015 00:08
ako hrda socka zo zadnej lavice ti davam svoj lajk.
ale stale je toto skor problematika, ktora by sa dala zhrnut dvoma-tromi vetami.
 fotka
yoshtixiang  2. 4. 2015 09:03
@riusha ježíš, to ony sú socky, bože, čo si nahovárajú, né (tvrdo vyslovovať) ? dajaký cpčkári, bože
 fotka
riusha  2. 4. 2015 09:41
@YoshtiXiang cpčkári?
 fotka
yoshtixiang  2. 4. 2015 10:01
@riusha ježíš prepáč, dajaký cpčkári
 fotka
yoshtixiang  2. 4. 2015 15:09
@riusha dajakí
 fotka
antifunebracka  1. 10. 2015 16:58
pekne precitnutie!
Napíš svoj komentár