Vstávam o pol siedmej, nevyspala som sa, zas. Včera som do noci robila veci do školy. Opuchnutá, nepripravená, naočinevidiaca ďakujem, že ma mama vezie do školy. Sama by som meškala. Sfláknem práce v škole, znova som posledná, vyhovárajúc sa, že mám zlý deň, lebo som sa nevyspala. Desiatu znova nemám, lebo sme nemali nič normálne doma a nechcem míňať peniaze na polotovarové bagety plné humusov, lepku, cukrov, tukov, z kt. mi je stále zle. Okolo štvrtej prídem zo školy a sedím za notebookom tri hodiny, lebo nemám energiu sa pohnúť, ale nemôžem si dovoliť zaspať, lebo musím robiť práce do školy. Tak keď ma prinúti čas, znova ich sfláknem a o polnoci idem spať. Znova nevyspatá.

PROSÍM VYVARUJTE SA MOJMU PRÍKLADU LEBO SA ZDEVASTUJETE.

telo, myseľ, kamarátov. mám problém zorganizovať si čas, mám problém spontánne vyjsť na prechádzku, lebo vlastne neviem využívať možnosti, ktoré sa mi ponúkajú. A premohla ma lenivosť. Len ticho počúvam keď okolo mňa rozprávajú ako sa dnes olievali vodou, boli sa bicyklovať, zaplávať, boli na koncerte...
Sme mladí plní energie, entuziazmu, života, zážitkov, žime naplno, najviac ako sa dá, vytrhnime sa z rutiny, lebo keď budeme starí, aby sme mali na čo spomínať, aký sme mali pestrý život.
Chcem tlieskať, spievať, plakať, žiť...všetko, čo patrí životu.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár