Vsetko ma svoj dovod.. aj radost.. ale hlavne bolest.
Niektori ludia si myslia, ze bolest nezvladnu. Obcas si to myslim aj ja, ale nakoniec predsa len asi maju pravdu moji priatelia. Nie nedam sa zlomit, nie bolestou. Ma vyznam a asi ma ma posunut niekde dalej, aj ked to nechcem.
Mozno je to tak lepsie, ukoncit jednu etapu zivota, aj ked to nechcem. Musim ist dalej. Sama.. Ak si chcem udrzat priatelov, ktori ma drzia nad vodou. Musim sa prestat uzatvarat pred nimi. Aj ja som len clovek. Zamilovany, nestastny clovek, ktory vie, ze ostava sam, ale zela druhemu stastie.

Casom to preboli, ale viem, ze nezabudnem. Neda sa zabudnut na nieco, co ma zmenilo takymto sposobom. Napriek tomu dakujem. Dakujem za tu zmenu. Dany clovek vie, ze to patri jemu.

A hlavne, dakujem priatelom. Tym, ktori pri mne stali.. a nic nehovorili, ked som bola podrazdena, mlkva, ked som sa uzatvarala pred svetom. Nikdy vam to nezabudnem, nikomu z vas.

 Blog
Komentuj
 fotka
meduuuza  28. 5. 2007 22:30
jaaaaj obdivujem tvoju siluu vaaazne kde sa to v tebe bere?no toto ti vazne zaavidiim no asi sa fakt nekedy citis osamelo a ver ze nejsi jedina!!!prajem vela stastiaaa!!!!!!!!!!!!!!
 fotka
janulka3112  29. 5. 2007 09:58
"vsetko zle je na nieco dobre", urcite aj ty poznas tento vyrok... bolest pominie ani sa nenazdas, len si ju k sebe nepripustaj... tak ako prisli temne dni, pridu aj tie svetle... len sa pred nimi nesmies zatvarat...
 fotka
mischqa  9. 6. 2007 20:34
Ah Roni... Ja ti tych priatelov zavidim... Som totiz po desiatich rokoch dostala facku od zivota... Ne ze by som ja mala desat rokov, ale vsetci sa na mna vysrali... Od RL kamosov po RPG... Nikomu by som to nezelala zazit, ja sa z toho uz dva roky hrabem, ale nedari sa... Dufam, ze Belfirin mi pomoze vstat na nohy a pokusit sa opat si ziskat tych RPG priatelov... Tha ja ti zelam, aby si zazila uz len to najlepsie a aby sa dotycny clovek spamatal... Nic proti, ale ty si super baba a je jasne, ze ide o chalana, ktory ta nechal... Odkaz mu, ze ak ti njekedy ublizi, pridem i ked cez cele slovensko (byvam uplne inde nez ty) k nemu domov a zmatim ho... Avsak dufam, ze to nebude treba, nechcem, aby si bola nestastna...
Napíš svoj komentár