Je to trošku dlhšie a nie je tam všetko, je to len tak na okraj opísaná situácia ak niekto dôjde až ku koncu a bude mať názor na to budem rada ak sa podelí  

V máji 2017, keď som bola zúfalá z môjho stroskotaného dvojročného vzťahu a z toho ako ma mohol môj ex celý čas klamať, možno aj podvádzať to neviem len viem, že si poza môj chrbát vypisoval s bývalou a dákou babou a chodil s ňu von pričom mne vravel zakaždým, že ide za kamarátom som sa rozhodla kvôli odreagovaniu ísť na Badoo. Keďže tam je xy ľudí mala som si s kým písať (aj keď poväčšinou zvrhlíci, no nevadí odignorovala som), jedného dňa mi napísal Denis. Bol iný ako tí ostaní tam, dalo sa s ním normálne zhovárať a vtipkovať. Po nejakom čase sme šli von, prišiel za mnou a ja som sa úplne klepala čo to bude. V ten deň sme strávili spolu asi 10 hodín vkuse bol tak milý, vtipný no proste úžasný, samozrejme padla aj pusa a už vtedy ako som bola v jeho aute a pomaly som musela ísť domov a aj on, mal pred sebou hodinu cesty domov, som videla, že z toho niečo bude asi, nevedela som čo presne ale bolo mi s ním tak dobre.

Teraz sme spolu 7 mesiacov, vždy som vedela že má veľa kamarátok aj s nimi občas chodil von a po mojej skúsenosti som zrovna nadšená z toho nebola ale vždy mi všetko tak pekne povedal a tak som sa s tým všetkým snažila zmieriť aj keď boli aj hádky kvôli tomu (viem som veľmi žiarlivá a bojím sa, že mi ho ukradne niektorá) ale naučila som sa s tým žiť a už mi to tak nevadí šak ani tak často nechodí s nimi ani si nevypisuje.

Koncom decembra sa však stalo niečo čo ma zožiera do teraz, išli sme do tatier spolu a zahliadla som, že píše niekomu, spýtala som sa ho na to a povedal mi, že je to kamarátka – Alexandra, s ktorou sa dva roky nevidel ani nekontaktoval a teraz ju stretol nedávno v meste a rozprávali sa a začali si písať. O tom mi vôbec nepovedal až keď som si to ja všimla a spýtala sa, celý čas čo sme tam boli sa snažil písať jej akosi tak aby nevidím, že jej píše aby ma to znovu nenahnevalo, ale nenápadný teda zrovna nebol a vo mne to len vrelo. Aj keď mi povedal že si to kludne môžem všetko prečítať a že tam o nič nejde je to len kamarátka tak mi to stále nedalo kľud. 

Keď sme prišli z tatier chvíľu bol u mňa ale povedal, že chce ísť domov za rodičmi že ich 5 dní nevidel tak išiel o cca 15:40 domov prišiel cca o 17. A o 19 mi píše, že ide s Alexandru von. Nechcel byť náhodou s rodičmi či ako to mám chápať? Teraz si píšu každý deň niekedy aj do 3 rána, chodia spolu každý týždeň von (ide za ňou aj po poobednej o pol noci a sú vonku do 3 rána). Už som sa s ním veľa krát rozprávala ako mi to vadí, že sa necítim dobre, odvtedy sú naše hádky tak často, že vážne neviem či to má zmysel či som ja tá čo moc preháňa alebo on robí niečo čo nie je vo vzťahu normálne. Prečo keď sa spolu nebavili 2 roky má teraz potrebu si s ňou stále písať a chodiť von? Vravieť jej dobré ránko a o tom čo všetko bolo v práci? Keď sa o nej bavíme väčšinou sa nahnevá nebaví ho to baviť sa o nej lebo sme to už rozoberali stále hovorí, že je to len kamarátka, nič s ňou mať nebude a ani nemal. Ale mne to proste nedá, snažím sa s tým vyrovnať ako to ide ale mne sa to zdá prehnané mať taký záujem o inú ženu alebo to proste ja tak zle vnímam? Je to v poriadku? 

 Blog
Komentuj
 fotka
masterpain  24. 1. 2018 15:56
Hm ja si myslím, žeeeeee.... nechaj tomu úplne normálny priebeh a nerieš to. Ak je medzi nimi niečo ty nič nezmeníš, že mu budeš píliť uši. A vlastne keď má rád inú tak ti nestojí zato. Proste ak máš byť s ním budeš ak nie tak nie. Život nie je fér.
 fotka
james98  24. 1. 2018 17:22
Nebud naivna a sprosta, never mu. Určite ju predtym chcel, a chce ju aj teraz. V živote som nevidel muža, ktory by toto robil len tak. Neni to "len kamaratka". Medzi mužom a ženou je vždy sexualiata - tak sme biologicky naprogramovaní, akurat žena si väčšinou lepšie premyslí, či to je dobrý "biologický materiál". Ak usudi, že je, on potom nema problem. Po 2 rokoch ju chce o to viac. Takže sa začni s nim lučit alebo rob čo chceš.
 fotka
james98  24. 1. 2018 17:24
@masterpain Najväčšia pičovina, že ak "máš byt tak budeš". Predestinačné nezmysli - proste sa rozhodneš- ano alebo nie.
 fotka
masterpain  24. 1. 2018 17:38
@james98 Možno si len rozumejú. Ja len píšem, že ona nemá nato vplyv žiadny. Akurát môže počkať ako sa to vyvinie alebo to ukončí ona a povie, že ona dala chlapcovi kopačky. Neviem ako je hrdá. A po 2. ženy vždy, vždy preháňajú A po 3. Nepoužívaj v mojich riadkoch nadávky. Mám potom pocit, že sa bavím s niekým kto konzumuje exkrementy.
 fotka
moouselet  24. 1. 2018 20:47
urcite mu to netoleruj, je uplne normalne ze ti toto vadi....a presne @2 , žiadny muž si nebude so ženou písať do tretej rána bez toho, aby ju chcel
 fotka
rusalie  24. 1. 2018 21:20
@masterpain snazila som sa to neriesit ale je to take intenzivne a tazke ze to nejde neprehliadnut
 fotka
rusalie  24. 1. 2018 21:23
@james98 tiez mi to pripada ze by po dvoch rokoch mozno zistil ze je fakt super a chcel s nou nieco len nechapem preco mi to rovno nepovie ked sa ho opytam o co medzi nimi ide .. stale mi hovori len ze kamaratka tak neviem comu verit
 fotka
rusalie  24. 1. 2018 21:25
@moouselet to som sa mu snazila povedat ze to nie je normalne aby sa to az tak dialo ale jemu to prijde
 fotka
james98  24. 1. 2018 21:52
Ono reálne má možno strach, že nevie či to s nou vyjde alebo nie - tak si ta necháva akoby v zálohe. Možno sa mýlim, ale pochybujem. A druhá vec, možno ta nechce narýchlo zranit.
10 
 fotka
rusalie  24. 1. 2018 22:09
@james98 myslim ze mesiac ma s nou zranovat staci .. cez vikend ju mozno spoznam .. to by asi ale nerobil keby ma tak zaujem o nu ci? aj ked prv ked som mu povedala ze by som ju rada spoznala tak vyskocil ze trz nie ze lebo jej hovoril ze som vyvadzala raz kvoli nej a bude za kokota teraz ked ma za nou dovedie ..ale ze nabuduce (cize asi tento vikend) ma s nou zoznami
11 
 fotka
masterpain  24. 1. 2018 22:30
@rusalie Opýtaj sa ho na rovinu.....
12 
 fotka
james98  24. 1. 2018 22:35
Ako môže to dopadnut hoc ako. Vyskúšaj - ak by sa medzi nimi k niečomu schylovalo zbadáš to.
13 
 fotka
rusalie  24. 1. 2018 22:38
Uz som sa ho pytala na rovinu ci chce s nou nieco mat a ci sa rozideme alebo nieco v tom zmysle ale stale hovori ze s nou nic nechce a ani sa mu nepaci ze je to len kamaratka a nechce sa rozist
14 
 fotka
vreskot000  27. 1. 2018 23:06
@james98 ano, ale to si opísal presne pudových ľudí, ktorí nedokážu povzniesť aj tento ľudský pud na dôstojnú úroven. kto to dokáže, ten vie, čo od neho očakáva Boh. čosi sa o tom bližšie zmienuje ten človek čo píše z jehovistických článkov mahmut má nick.
15 
 fotka
kalkulon  14. 2. 2018 10:00
Ty si zaloha a ked mu vyjde lepsia ... tak uz nebudes.. pripadne vas stihne aj viac
Napíš svoj komentár