Na zaklade jedneho statusu a vymeny nazorov, je dobre si nieco ujasnit. Takto. Ja som taky polorasista. Nemam problem mat rad kohokolvek kto prejavi inteligenciu a dobry umysel. A dodrzuje ho. Nehadzem celu rasu do jedneho vreca, ale vsade citam ze migranti sa po tisicoch snazia dostat do vyspelych Europskych krajin. Z mojho pohladu su to paraziti, ktory nechcu pracovat a narusuju ekonomicky chod danej krajiny. Preco paraziti? Lebo idu LEN do najvyspelejsich zemi. A preco? Chcu vyhody, ake im mozu poskytnut len tieto krajiny. Keby boli taki zufali z pekla, z ktoreho udajne utekaju, bolo by im jedno, kam idu, vsade inde je lepsie(kde nezuri vojna a hladomor). A toto je na zamyslenie pre slnieckarov, ktori ich slepo vsade ocakavaju. Preco utekaju prave teraz? Preco maju zdevastovanu krajinu? Ja to poviem nahlas. Lebo su to primitivne kultury, ktore si za storocia nevedia vytvorit pevnu ekonomiku, prosperujucu, aby tam dokazali zit. A Europa? Preco ich ma prijat vsetkych? Preco mame my doplacat na chyby tych ludi? Co sa stane s rozvitymi krajinami, ked prijmu vsetkych co utekaju, aj sa este chystaju? Ekonomika bude padat, miestni na to budu doplacat. A takto, mili slnieckari, svet fungovat nema. Co si navaris, to si aj zjes. Pomoc ano. Ale nie na ukor toho co pomoc ponuka. A to nehovorim o multikulturalizme. Som ZASADNE proti. Kazda krajina ma pravo na svoju vlastnu kulturu, ktora by mala byt nemenna. Preco sa povoluje vsade vystavba mesit? Z akeho dovodu? Su to hostia. Nie su platnymi obcanmi statu. A keby sa obcanmi aj stali, tak musia opustit vsetko v co veria a prisposobit sa. Rozhodli sa sami ist do cudzej krajiny ako hostia, tak nech sa prisposobia. Nezajem ze im to viera nedovoluje. Mas na vyber. Budes verit v to co my, budes sa riadit nasimi zakonmi a bodka. Ked nie, tahaj odkial si prisiel. Tot vsetko. Nie je rasisticke chciet, aby sa niekto spraval podla krajiny do ktorej vstupuje. Nie je rasisticke nedavat mu zadarmo peniaze. Chces peniaze, tak rob. Ako kazdy co chce dostojne zit.
Priznam sa, celkovo nemusim rasu ciganov. Najdu sa vsak svetle vynimky, ludi ktorych respektujem a vazim si ich, lebo ziju usporiadany zivot. A to je jedno, aka je to rasa. Plujem na zberbu co kradne, je nasilna a fetuje, bez prace. A to su aj bieli.


 Úvaha
Komentuj
 fotka
ryal  23. 3. 2017 18:33
 fotka
feelagain  24. 3. 2017 00:20
podla mna si kokot
 fotka
fatales  24. 3. 2017 09:00
Mám podobný názor. Však môžu ísť aj do Indie alebo Saudskej Arábie.
 fotka
fatales  24. 3. 2017 09:01
Čo sa týka RPG skús toto
» branytartaru.funsite.cz/news.php...
 fotka
fatales  24. 3. 2017 09:02
@fatales vlastná výroba.
 fotka
mrspunk  24. 3. 2017 10:35
plačem. kedysi by som ti napísala to čo feelagain, ale naučila som krotiť a tak si iba myslím, že si si spravil názor, na ktorý nie si dostatočne vzdelaný. vidíš to veľmi jednoducho a okresane. VŠETCI sme pôvodne migranti, určite ani ty nie si potomok opice, ktorá sa vyvinula na Slovensku. organizmy všetkého druhu migrujú od nepamäti, podľa klímy, jedla, etc, proste vždy ťa inštinkt poženie niekam kde prežiješ A kde sa budeš mať lepšie. ja sa občas pozriem okolo seba a vidím iba extrémne pohodlných ľudí, kotrí sa po jednom vozia v obrovských autách, je im zaťažko spraviť 3 kroky aby vyhodili smeť do koša (ale pritom pičujú na neporiadnych Rómov) a nonstop sa rozčuľujú ako im Slovákom je hrozne zle a všetci za to môžu. a občas si predstavím, že by tu vypukla vojna. KAŽDÝ by sa pratal preč a NIKTO by sa neuspokojil s tým, že zo svojho pohodlia budú šupnutí niekam do chatrče. prečo chceš od emigranta, aby znižoval svoju životnú úroveň, keď ty sám by si to určite nespravil? prečo sa spoločnosť nesnažila na vlády už dávno tlačiť, aby sa vojny skončili, prečo až teraz je každý odborník na politiku, vojnové konflikty a migráciu? aha asi lebo až teraz si aj každý nevzdelanec uvedomuje, že môže byť ohrozené jeho pohodlie lebo sa mu do ulice nasťahuje nová rodina.
čo sa týka multikulturalizmu, nato ani neviem ako sa dá reagovať. vec, ktorá funguje všade už neviem ako dlho, ale my sme tu furt úplne zaostalý. AKO ohrozí náš folklór (lebo btw to je jediná kultúra akú my máme) keď sa postaví mešita? príde mi to, že máš názory buď ako 50ročný človek, ktorý zo strachu nikdy nikde nebol a mudruje v krčme alebo ako 15ročný, ktorý ešte nevyšiel zo svojej detskej izby. prepáč, fakt ťa nechcem uraziť, ale prosím skús trochu pochodiť svet a otvoriť hlavu a oči a bude sa ti žiť lepšie.
 fotka
ryal  24. 3. 2017 11:23
@mrspunk Zena... nie ja si nedovidim dalej od nosa, ale ty. Dovol jednu mesitu a za chvilu ich bude viac ako kostolov. Ako je to napriklad v Nemecku? Teraz nevravim o tom co s tam deje teraz ale roky dozadu, ked prvy krat zacali prudit privaly turkov, prichadzali za lepsim zivotom. Teraz ich je tam tolko ze zanedlho to uz bude turecka krajina. Vzdy tomu tak bolo, cim primitivnejsi narod, tym sa viacej mnozili. Moslimovia sa mnozia ako zajace, tak isto ako cigani a africania. Tetaz kasli na to co si kde citala, zdroje tvojich info a podobne, skus sa zamysliet logicky. Co sa asi tak stane, ked sa dovoli populacnym exploziam tychto "nizsich" ras? Ze do 100 rokov budu na svete len moslimske, ciganske a africke krajiny. Povodni(pohodlni obyvatelia, ako si ich nazvala) maju s mnozenim problem. Preto vymieraju povodni v anglicku, v nemecku a v inych rozvitych krajinach. Zamoria krajinu a vysoko prevysia povodne obyvatelstvo. Vtedy ovladnu stat. Chces mat jedneho pekneho dna na Sk miesto prezidenta vajdu? Alebo moslima? Ja SOM za zachovanie rodu, nech je aky chce. Mam rad roznorodost, ale na celej planete, nie v jednej krajine. A prepac, "ciernu" Zem si neprajem. A s tou migraciou si riadne vedla. Organizmy migruju, ale preco myslis ze sme vsetci z inych krajin a nikto nemal niekolko generacii v jednej krajine? Kde beries tu istotu? Prosim ta neplet sem prirodovedu zo zakladky, s ludmi to funguje trocha inak. A Feelagain? Nepovedala svoj nazov, iba mi nadala. Tak teda aj ja si myslim ze je pica. Mala zaba co si nevytiahla hlavu z riti doteraz a ked precitala urcite zdroje, tak si mysli ze zjedla vsetku mudrost sveta. Ale u mna nie je inteligentny clovek ten, co hadze 300 statusov do dna s jednymi vetami, ktorym chape len ona sama. Ano, vojna je potrebna. Aby sa ludia ako ta mlada soplana prestali nudit a nevediet co so sebou.
 fotka
mrspunk  24. 3. 2017 11:57
no na SK je mešita už dávno a neviem čo sa odvtedy také stalo aj Číňania sa donedávna "množili ako zajace" a nemám pocit, že by boli primitívna a nižšia rasa, čiže nie moc dobrý argument. zem kedysi "čierna" bola, ľudia začali strácať pigment až omnoho neskôr a keď už vravíš o tej prírodovede zo základky (ktorú mám na výške ale veď poho) tak vlastne áno, myslím si, že bude potrebné, aby ľudstvo bolo opäť čierne lebo sme si dojebali planétu a za pár rokov biely človek nebude vedieť prejsť po vonku ak nebude chcieť kapať na rakovinu kože. takže, ak tak veľmi nechceš čiernu zem, radšej sa venuj enviromentalistike a snaž sa obnovovať ozónovú vrstvu
 fotka
ryal  24. 3. 2017 12:09
@mrspunk Boze moooj, to bol trapny pokus o argument, sorry. Pouzit cinanov. Ti sa tisicrocia nemali nikdy potrebu stahovat do celeho sveta, vystacia si sami. To vie kazdy. Ako argument nerelevantne. A ano, zem bola cierna. Lebo vsetci boli vonku na slnku. Teraz mame obydlia kde nas neopali. No a? Ty si mala na vyske tieto info, co som ja mal na zakladke? To je co za vyska? Boze, svet ide do prdele, mladi su coraz tupsi... A co s tym ma ozonova vrstva? Ano, je to smutne, ale to je tienista stranka pokroku. Pokrok, ktory zanikne ked sa k moci dostanu moslimovia. Co v priebehu tisicroci vymysleli ti ludia? Nejake vynalezy? Nejaky pokrok? Casy ked boli egyptania najvyspelejsia rasa su tisicky rokov za nami. Ano, mam ich za nizsiu rasu, lebo su inteligencne pozadu. Obmedzeni svojim zivotnym stylom, nasilnym nabozenstvom a tak. Jedine s cim suhlasim je, ze sme si dojebali planetu. A ked sa cim skor neprisposobime kolonizovaniu dalsich planet, nas osud je spocitany. Ale mam radsej pokrok, ako byt v kamennej dobe a vrhat sa na kobercek 5x do dna.
10 
 fotka
mrspunk  24. 3. 2017 12:25
aha áno, nikdy sa nikam nesťahovali, asi preto sú všade na svete ázijské bistrá, čínske štvrte, vietnamské trhy atď
no kožný pigment sa určite neprispôsobil obydliam ale klíme. takže to s tým má ozón. povedz mi prosím čo máš ty vyštudované, dúfam že niečo čím pozdvihneš životnú úroveň a blaho nás tupších a vynájdeš skvelé objavy.
je smutné a odporné, že sa vôbec v dnešnej dobe používa slovné spojenie "nižšia rasa". ty musíš mať hrozne vysoké IQ keď si opovažuješ takto označovať niekoho zato, že je inteligenčne za tebou. snáď tak raz nazveš aj svoje dieťa keď sa ti narodí mentálne retardované napr.
keď už teda ideme do takéhoto scifi, aký je rozdiel v tom, keď ty prídeš na novú planétu a keď migrant príde na SK? rovnako ideš zaberať priestor, nárokovať si niečo čo nie je tvoje, zakladáš tam novú kultúru a ideš sa tam množiť.
11 
 fotka
ryal  24. 3. 2017 12:33
@mrspunk Loool co sem tahas azijske bistra? Kedy cinania kocovali po stotisicoch ako moslimovia? To sa vyvinulo za sto rokov, nie teraz za posledne roky. Kedy prestanes byt scestna? A odpoviem uz len na koniec, toto ma uz nebavi. Ja sa tak nenudim ako ty. Je ROZDIEL ked pride moslim na Slovensko, ktore je uz zabrate a ked my prideme na PRAZDNU planetu, ktora patri len prirode. Nemyslis?
12 
 fotka
mrspunk  24. 3. 2017 12:42
nemyslím
13 
 fotka
milgamman  26. 3. 2017 00:13
v podstate s tebou suhlasim
Napíš svoj komentár