Keď som ťa videl, sedela si sama na schodoch, mala si srdce uplakané po starých rozchodoch, tak som sa len tak prihovoril, trochu zasrandoval, z tvojich očí som na mieste skolaboval. No proste nevydržal som to musel som ti zavolať, mala si obsadené, tak som ti musel napísať. Ver mi, ale nechápem, že jak som ťa mohol nablázniť, že čo som spravil, by si mi mohla prezradiť.(Bejby)



Ref.:

Nemysli si, že sa iba hrám, nemysli si, že sa s každou zahrávam. Prečo na mňa takto pozeráš? Skúsme to tak ako pred tým ešte raz.



Ja viem, že nie som nádherný, môj štýl je možno úbohý, možno moc prikrátky a možno strašne obézny. Som veľmi škaredý a chlpatý a nie som bohatý. Tak potom prečo žiarliš, tak potom nač to robíš? Viem, že si jediná a tou navždy ostaneš, viem, že si jediná, ktorú milujem a chcem. Viem, že ťa potrebujem, viem, že neprežijem bez teba. Ty ani nevieš, čo tvoja láska pre mňa znamená. Po tvojich bozkoch mám silu ako armáda. Neviem odkiaľ toľko sily, pre mňa je to záhada. Že tvoje oči ma ženú stále vpred... Zabudol som, odpustil som dávno. Teraz viem, že by to mi za to stálo. Nebudem predsa klamať vlastnej láske. Veď nie som hráč, čo má tvár v maske.



Ref.:

Nemysli si, že sa iba hrám, nemysli si, že sa s každou zahrávam. Prečo na mňa takto pozeráš? Skúsme to tak ako pred tým ešte raz.

 Blog
Komentuj
 fotka
husky  29. 8. 2009 13:51
pekne
 fotka
vreskot000  2. 12. 2017 21:11
škoda že už nepišeš nič
Napíš svoj komentár