Jednou z najzávažnejších civilizačných chorôb našej doby je nadváha. Tá nás trápi nielen z estetického hľadiska, ale má aj závažné zdravotné dopady. Telá mnohých z nás sú už tak zmätené z rôznych diét, pokusov o chudnutie a jojo efektov, že už sa nám chudnúť vôbec nedarí. Preto je potrebné nasadiť ucelený program, ktorý nám pomôže nielen schudnúť, ale vysnenú váhu si aj udržať. K tomu sa hodí napríklad aj produktová rada Figuactiv firmy LR Health & Beauty.„Obezita je veľmi závažné civilizačné ochorenie, ktoré je spojené s celým množstvom zdravotných komplikácií vrátane cukrovky, a predstavuje tak nielen zdravotné, ale aj celospoločenský ekonomický problém. Ľudí, ktorí trpia nadváhou či obezitou s jej komplikáciami pribúda, čo výrazne zaťažuje rozpočet zdravotníctva. Nie nadarmo tu hovoríme o epidémii tretieho tisícročia,“ hovorí MUDr. Pavel Hanzelka, konzultant LR Health & Beauty.

Choroba ako cukrovka, zvýšený cholesterol alebo bolesť kĺbov, sú následkami nadváhy, ktoré môžu ovplyvňovať náš život a byť veľkou hrozbou. Účinnou prevenciou je tak dodržiavanie zdravého životného štýlu a štíhlej línie. Firma LR Health & Beauty predstavuje ucelený a efektívny redukčný program – 28 DAYS BODYMISSION. Ten bude zostavený zákazníkovi priamo na mieru špeciálnym online diétnym sprievodcom, pripraveným odborníkmi. Počas 28 dní by mal zákazník zdravo chudnúť a cítiť sa motivovaný, udržiavať zdravý životný štýl. K tomu mu naviac môžu pomôcť špeciálna stránka body-mission.com/sk, ku ktorým získa klient prístup práve po zaúpení 28-denného balíčka. Obsahuje fitness videá, pestré recepty a zaujímavé príbehy užívateľov programu a fungujú ako diétny on-line manažér. Klienti sa tu tiež môžu zúčastniť súťaže o hodnotné ceny a to pomocou zdieľania najobľúbenejšieho okamžiku svojho 28 DAY BODYMISSION.

Systém je založený na náhrade dvoch hlavných jedál produktami z rady Figuactiv. Jedno hlavné jedlo je pritom klasické, ideálne pripravované podľa pravidiel zdravej výživy. Ostatné jedlá sa odporúčajú prekladať ovocno-zeleninovými desiatami. Pri dodržiavaní takéhoto postupu sa príjem kalórií pohybuje medzi 1000 a 1500. V prípade neúčinnosti tejto pozvoľnej diéty môže zákazník pristúpiť na rýchlejšiu verziu, kedy nahradí všetky tri hlavné jedlá produktami Figuactiv. Denný príjem sa potom pohybuje medzi 600 a 1000 kcal.

„Počas redukcie váhy súčasne dodávame telu naviac bielkoviny formou proteínového nápoja na noc a počas diéty užívame špeciálnu vlákninu, ktorá znižuje chuť do jedla a tiež sa podieľa na znižovaní hladiny cukru v krvi, čo má význam u obéznych diabetikov,“ hovorí MUDr. Pavel Hanzelka.

V rade Figuactiv je na výber medzi proteínovými nápojmi, polievkami, tyčinkami a chrumkavým müsli mnoho príchutí.

Instantný nápoj

Každý instantný nápoj plnohodnotne nahradí jedno hlavné jedlo a dodá telu všetky živiny, ktoré potrebuje. Pri príprave rozpustíme 3 polievkové lyžice v 250 ml bezlaktózového mlieka. Primárne neobsahuje lepok ani laktózu, preto je vhodný pre alergikov. Táto vyvážená porcia živín vo forme shake-u predstavuje 230 kcal. Dostupný je vo viacero variánt: vanilka, jahoda-banán, latté macchiatto a balenie obsahuje 450g produktu.



Polievka

Výdatnú polievku pripravíme tak, že 3- 4 polievkové lyžice zmesi zalejeme 3 dcl horúcej vody. Porcie zodpovedá 220 kcal a živinami plnohodnotne nahradí jedno hlavné jedlo dňa. Neobsahuje lepok ani laktózu. Polievku je k dispozícii v troch variantách: zeleninová s kari, paradajková a zemiaková. Balenie obsahuje 500g produktu.



Tyčinky

Tyčinka slúži ako ideálna možnosť pre dni, kedy nemáme čas alebo prostriedky miešať čaj alebo polievku. Je dostupná vo viacerých variantách: jahoda-jogurt, nugát, karamel, novinkou je slaná varianta Mediterana s mozzarellou, paradajkami a bazalkou. Balenie obsahuje šesť tyčiniek po 60 g.



Müsli

Po zmiešaní 3 polievkových lyžíc müsli s 200 gramami nízkotučného jogurtu získame komplexnú porciu živín s 289 kcal. Balenie obsahuje 450 g zmesi.



Pre dosiahnutie ešte rýchlejších výsledkov je možné program doplniť pomocnými produktami, napríklad proteínovým nápojom Figuactiv (375 g), ktorý dodáva svalom vhodné množstvo bielkovín, pridať vlákninu Fiber boost (210 g), ktorá navodzuje pocit sýtosti, alebo bylinný čaj Figuactiv (250 g), ktorý pomáha dodržiavať pitný režim a eliminuje chuť maškrtiť.



Všetky tieto produkty je možné nakombinovať vo výhodnom balíčku 28 DAYS BODY MISSION. Ten Vám pomôže na mieru zostaviť LR partner tak, aby ste dosiahli požadované výsledky diéty a naplnili očakávania. K balíčku navyše dostanete praktickú cvičebnú pomôcku – posilňovaciu gumu, ktorú môžete použiť pri špeciálnych tréningových videách, ktoré sú súčasťou cvičebného programu na body-mission.com/sk/. Tento balíček je dostupný za cenu 296,99 €.



Firma priameho predaja LR Health & Beauty bola založená v roku 1985 v Nemecku, kde je sústredená aj väčšina výroby jej produktov. Jej sortiment tvoria doplnky stravy, kozmetické produkty a parfémy, ktoré spájajú vysoké kvalitatívne nároky. Spoločnosť je expertom na poli získavania koncentrovaného extraktu z aloe vera a je držiteľom niekoľkých prestížnych certifikátov akosti a pýši sa titulom Firma roku 2015 udeleným Európskou asociáciou priameho predaja Seldia. Momentálne pôsobí v 30 krajinách sveta s približne 300 000 samostatnými partnermi a globálne je tak jednou z najväčších firiem pôsobiacich v oblasti priameho predaja.

 Blog
Komentuj
 fotka
hagelslag  21. 2. 2017 09:59
Poebaný reklamný ťah pre plačúce dievčatká v zrkadle, lebo sa nemôžu odfotiť najnovším iPhonom ....
 fotka
moonghost  21. 2. 2017 10:06
@hagelslag súhlasím, keďže sa tu nejedná o pohyb a zdravú stravu, v ktorej sa dá pokračovať aj po "diéte", ide o obyčajnú redukčnú diétu, po ktorej, ak zákazník začne jesť "tka ako pred tým", príde jojo-efekt. Tak načo vysoliť peniaze za toto?
 fotka
hagelslag  21. 2. 2017 10:10
@moonghost To je pre slabomyseľných...skoro 300 evri za nič ... ale tak čo....asi to niekto kupuje ak spoločnosť drží vyše 30 rokov
Napíš svoj komentár