Aňa nikdy nebola kočka. Aj napriek tomu sa za ňou chalani už od strednej školy z nevysvetliteľných príčin otáčali. Bolo to slušné dievča.

Aňa mala veľa frajerov. Myslím, že by nestačili prsty na dvoch rukách a dvoch nohách, keby sme to mali zrátať. Ale vždy bola slušná. Nerozťahovala nohy. Len sa jej páčil ten pocit zaľúbenosti. Konieckoncov, najkrajšie momenty ,,vzťahu" sú vždy tie, keď už to poriadne iskrí, ale ešte nie sú oficiálne spolu. Keď sú obaja v napätí, aký bude prvý bozk. A potom to zaspávanie s motýlikmi v bruchu. A čakanie na prvú sms, či to myslel vážne, či ju ešte chce vidieť, či vôbec k prvej puse príde.

Aňa chodila s mnohými chlapcami. S mladým basketbalistom. S ulízaným metrosexuálom. S vlastným spolužiakom. S metalistami a rockermi, so snowboarďákmi a s autičkármi. S bajkermi a gitaristami. S ITčkármi. S kadekým. Jej prvá pusa bola katastrofálna, ale nezrútila sa z toho. Vtedy mala asi 14 rokov a chlapec jej z neznámeho dôvodu vopchal jazyk až do krku a ona sa skoro zadusila. To bol prvý vzťah a zakrátko aj prvý koniec prvého vzťahu.

Aňa bola obyčajná baba. Na strednej trochu pila s ostatnými, fajčila a húlila. Chatovačky, sviatky a piatky, stále sa našla príležitosť. A raz za čas s príležitosťou prišiel aj nový objav. Väčšinou sa objavenie nového objavu skončilo kratším vzťahom, ktorý ju po chvíli omrzel a opäť sústredila svoju pozornosť na ďalšieho chlapca. Celá stredná škola bola v podstate pre Aňu hrou. Tuctové dievča sa v 16 rokoch naučilo tak flirtovať, že úrodu žne dodnes. Ale dnes už úplne nechtiac.

Aké bolo Anine najdlhšie obdobie bez vzťahu? Dokáže bez neho vôbec existovať?

 Pseudoblog
Komentuj
Napíš svoj komentár