Keď mala Aňa 16, chodila s chalanom značne starším, mohol mať niečo cez 22. Jasné, Anine spolužiačky tiež chodili so staršími, takže mnohým to dnes môže pripadať celkom normálne. A vlastne - chalani dospievajú neskôr, že? Takže mentálne ho kľudne mohla predbehnúť... ale nepredbehla.


Nečudovala by som sa, keby to bola známosť z pokecu. Chalanisko slušný, vždy vyštafírovaný ako veľkopodnikateľ, jazdil zrejme na tatkovom firemnom aute (akýsi peugeot?), vozil ju zo školy domov. Ani to niekedy prišlo kus trápne, keď čakala so spolužiačkami na autobus a zastavilo to jeho auto, zároveň sa bála, aby ju nevysadil priamo pred ich domom. Keby to videl Anin otec*... Uuuj, chlapci vždy od nej utekali šprintom, keď videli tatka, ktorý vyzeral ako keby ho práve pustili z basy, alebo ako keby v aute nosil bejzbalovú pálku pod sedadlom (nosil). Inak bol to skvelý frajer, pretože bol ochotný ju odprevadiť domov, keď sa sťala pod obraz boží (ako správna 90´s tínedžerka), zavolal taxík, ktorý ogrcala, potom druhý, ktorý rovnež ogrcala a potom tretí, z ktorého museli vystúpiť kilometer pred cieľom, lebo by ho ogrcala. A on to všetko zaplatil a odniesol ju na rukách domov. Dobrý frajer.


(*Btw. Anin otec bol silný faktor, ktorý mnohokrát ovplyvnil vývoj jej pubertálnych vzťahov. Bol takmer ako urýchľovač častíc, každý vzťah sa končil rýchlejšie a rýchlejšie... )


Na druhej strane, Aňa si za väčšinu katastrof mohla sama. Napríklad keď svojmu súčasnému a zároveň budúcemu bývalému vyplakávala a básnila o svojom takmer minulom (pretože oficiálne spolu nechodili). Alebo keď sa v piatok pod vplyvom alkoholu bozkávala s iným takmer bývalým (tiež spolu nechodili) a videl ju pri tom jej vtedajší aktuálny. Samozrejme sa s ňou hneď v pondelok v škole rozišiel.


Použila Aňa niekedy aj hlavu? Mohla vôbec s čistým svedomím spávať? Hej. Život gombička.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
kosmiklove  19. 10. 2015 06:53
Napíš svoj komentár