Ked sa vyhrabem z jednej šlamastiky musím spadnúť do dalšej.
To som celá ja!

Bože ako ja neznášam tie svoje nálady. Nedivím sa ostatným, že ma majú plné zuby. Už by bolo načase sa pozbierať a niečo urobiť so svojim životom.

Počkám si ešte 5 dní a začnem odznova. Budem iná. Už na mna nikdo nebude pičovat. Že si blbá, toto si posrala, tamto si posrala, prečo si to povedala a prečo si to neurobila a bla bla bla..

Ale je tu jeden problém. Pán P. Neviem či ho v mojom novom živote chcem alebo nie. Je strašne fajn, milý, dobrý, nieje pekný, ale kto pekný by mal o mna zaujem..
Je to všetko velmi zložité. Aj ked si niekto povie, že 6 rokov to nieje vela, ale ked je vám 15 a niekomu 21 to už je problem..teda pre mojho oca. Ano bojí sa o mna, chápem to, ale to kvoli tomu budem trpiet do konca svojho života?!

Pán P. mi povedal, že ma ľubi že sa ma nevzdá a ja neviem čo mám robiť. Nechcem mu ublížiť ani ho ztratiť. Ale ani ako kamaráti byť nemožme. Je známe že medzi ženou a mužom nikdy nemože byť priatelstvo. Možno aj ano, ale to su výnimky.


Myslím, že si to potrebujem prebrať vo svojej hlave a konečne sa rozhodnúť.

 Blog
Komentuj
 fotka
withoutsoul  3. 2. 2012 20:13
Nepodstatne veci su tie najpodstatnejšie . A čakať 5 dni ? Prečo ? treba začať hneď. Prečo zrovna 5 dni ?



Nepremýšlaj nad tým či ho vo svojom živote chceš , alebo nechceš nechaj všetko bežať soft tempom a ono sa to časom všetko ukáže samo.



O takýchto veciach sa nerozhoduje z minutky na minutku ,..



Good luck



w
Napíš svoj komentár