Nikdy som neprikladala veľký dôraz na zázraky života. Brala som život ako samozrejmosť, rovnako ako všetko, čo s ním súviselo. Ľudia sa rodili a umierali... každodenný kolobeh života. A ja som si kráčala po svojej ceste... rovnako ako každý človek... hneď po tom ako sa narodí a pred tým ako umrie. 

Ako mladé dievča som nechápala, ako žena môže bezhranične milovať muža, ako môže celý svoj život obetovať jedinému človeku a byť šťastná. Šťastná tak... bezhranične, jednoducho. 

Vlani, v čase keď som to všetko len začínala chápať a láska, o ktorej som si myslela, že nemôže byť silnejšia, mocnela, vlani, keď som sa s tebou v podvedomí lúčila, preplakala celé noci a dávala som zbohom našej budúcnosti, som ešte netušila, že dnes budem súčasťou nášho, spoločného života. 

Stal sa zázrak a ja som život začala vnímať ako najkrajší Boží dar. Vďaka tebe. Vďaka nám. Netvrdím, že začiatky neboli ťažké... boli a miestami som to už vzdávala, avšak každý pohľad na teba, ani neviem prečo, mi dodal odvahu bojovať ďalej. A neľutujem... neľutujem jedinú slzu, ktorú som vyronila kvôli tebe, pretože táto slza ma prinútila vážiť si každú sekundu strávenú s tebou. 

Ubehol rok a my sme tak ďaleko... som dojatá... z nás... z teba a z toho, čo všetko nás ešte čaká. Onedlho si povieme svoje áno a staneme sa najlepšími rodičmi na svete. A to je to šťastie... bezhraničné, tak jednoduché a prirodzené, až nerozumiem, že je tak ťažké ho nájsť. 

A či verím v zázraky života? 

Ten najväčší zázrak nosím pod srdcom a je výsledkom ďalšieho zázraku... Lásky.

A preto... milujte a snívajte, pretože naozaj nikdy neviete, kedy to príde a vy sa ocitnete vo svojej rozprávke. A skutočne to nie je len hlúpa fráza.  

 Blog
Komentuj
 fotka
zvedy  4. 10. 2015 09:17
Veľmi pekné
 fotka
georg21  4. 10. 2015 16:07


 fotka
georg21  4. 10. 2015 16:11
Dokonalý vzťah sa nehľadá ale buduje každý deň...

K dobrému manželstvu sú potrební traja: on, ona a Boh.
(F. Sheen)
 fotka
saimelka  5. 10. 2015 11:15
Ďakujem vám
Napíš svoj komentár