Som introvert a je to to najhoršie čo sa mi mohlo v živote stať. 

1. Neviem vyjadriť svoj názor. Jedno z práv každého je vyjadriť svoj názor. Nuž ale ja to neviem. No...lepšie slovo je: Hanbím sa. Niesom úprimný.

2. Neviem rozprávať v skupine ľudí. Keď som s niekym že sme len dvaja, je to vpohode. Ale keď príde tretí človek, som ticho a len počúvam až kým ma niekto neosloví. Čo sa nestáva často. Neviem sa zapojiť do debaty. Neviem sa dostať k slovu. Hanbím sa aj pred rodinou. Proste to neviem.

3. V škole sa hanbím hlásiť. Kým ma učiteľ neosloví tak som ticho. Aj keď viem odpoveď tak sa neprihlásim lebo si vždy pomyslím: "Čo ak to bude zle?" A najhoršie je, keď sa chceš prihlásiť na odpoveď k tabuli ale ty sa neprihlásiš (Nieže by som po tom túžil, ale vždy to chcem mať čím skôr za sebou). 

4. Neviem prežívať radosť. Dnes som bol v Avione so sesternicami a jednou sesternicinou kamarátkou. Pýtali sa ma či sa mi nejaké oblečenie páči...Aj keď sa mi páčilo tak som sa skoro ani neusmial. Proste nič. Alebo keď mi sesternica ukázala niečo čo by sa mi hodilo tak som si povedal: "Teraz sa prekonám!" Ale nie. Ja idiot to poviem tak, akoby sa mi to nepáčilo. Alebo keď sme vyhrali dnes v hokeji. Len som sa usmial. Nič viac...

5. Mám častné depky. Depka je najhoršia vec v živote. Proste len tak z ničoho nič dostanem depku. Hlavne kôli bodom 1 2 3 4 6. Vtedy mi ide jedna vec v hlave: "Zabi sa!" Niesom na to hrdý.

6. Som ľahkým terčom pre šikanu. Najhoršie je, že ľudia ktorý to robia ani nevedia že ma šikanujú. Tento bod ma spoločnú vec s bodom 1.  Moja spolusediaca ktorá ma meter a pol mi robí zle. METER A PÓL!!! A za mnou sedí idiot ktorý ničí sebavedomie každému. Neznášam ho. Niekto príde naozaj že super oblečení a on hneď: "NEBUĎ COOL!!!" Preto chodím do školy oblečený naozaj že nudne. Ale on 80 kilový si chodí do školy v slimfit rifliach za 50€. A keď ma začne urážať mám chuť vyskočiť z okna.

7. ŽIADNE SEBVEDOMIE. Bodka...Tu som skončil.












 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
hagelslag  6. 5. 2017 19:31
Som znížil introverziu ked som sa prestal riešiť...skús to aj ty...nepôjde to za deň, ale za pár rokov neustáleho napomínania sa a blokovania tých myšlienok bude všetko okej
 fotka
nightrain  6. 5. 2017 19:33
Povahu nezmeníš.
 fotka
hagelslag  6. 5. 2017 19:37
@nightrain Zmeníš...
 fotka
i_fight_zombies  6. 5. 2017 19:39
Čo sa týka problémov v škole, nie si na ne sám. Momentálne mám tiež celkom dosť krízu, ale to je jedno.
Čo sa týka nadpisu...Neblbni. Chodíš do školy, tvoj život sa ešte ani nerozbehol a ver, že v živote budú momenty, kedy si spomenieš na tieto tvoje slová a povieš si, aké šťastie, že si neurobil tú najväčšiu hlúposť. Ver mi.
Ja viem, viem veľmi dobre, že častokrát sa ti nezdá reálne nijaké iné riešenie. Skús si nájsť niekoho, komu sa dôkladne otvoríš, proste sa prvé razy premáhaj a potom sa to všetko zlepší. Ak kamarátov nemáš(na čom sme tiež dosť podobne) skús psychológa. Dobrý psychológ je nad zlato a nie je nijaká hanba tam ísť.
A keď už nevieš vôbec ako ďalej a je ti na tomto svete zle...Sústreď sa, aby si nejak prežil. Proste tie zlé dni preži, ono sa to dá do poriadku. Keď to nie je dobré, koniec ešte nie je.
 fotka
nightrain  6. 5. 2017 19:41
@hagelslag Nezmeníš. Bude to len pretvarovanie, ale nie zmena. Tým sa nič nevyrieši.
 fotka
hagelslag  6. 5. 2017 19:43
@nightrain Ja som nebol taký aký som dnes ešte ani pred 2 rokmi....proste povaha sa vyvíja celý život a je na tebe či to posunieš do tej negatívnej fázy a budeš depkarčiť, mať negatívne myšlienky alebo sa budeš radovať zo života a srať na všetkých a na všetko...
 fotka
moouselet  6. 5. 2017 19:49
Toto nie je uz povaha ani to nie su.znaky introverta, takze nezufaj. Je ram nejaky iny problem ktory sa da najst a odstranit. Skus si najst psychologa.
 fotka
ps102  6. 5. 2017 20:21
@moouselet ja som tu mal komentár v podobnom duchu, len som si ho nechtiac zmazal
Okrem štvorky sa ostatné body naozaj týkajú introverzie minimálne, alebo vôbec.
Takže skôr máš asi nejaké iné problémy, s ktorými ti môže pomôcť odborník.
10 
 fotka
ye6xncvl  6. 5. 2017 22:11
@hagelslag @7 uplne suhlasim
11 
 fotka
antifunebracka  6. 5. 2017 23:49
Fakt choď za psychošom, veď môžeš len získať.
12 
 fotka
verdamt  7. 5. 2017 05:32
Doporučujem knihu Jste introvert? od Marti Olsen Laney
13 
 fotka
samis  7. 5. 2017 12:33
14 
 fotka
genksta  7. 5. 2017 19:57
nemas 22 ze? potom by si videl mozno introverziu jak vyhodu. ja som introvert, tvoje problémy nemám a nikdy som nemal...a introvert odkedy nevie prezivat radost? ty si nikdy nebol stastny? snad sa nechces v obchode usmievat nad oblecenim, co si zenska?
Napíš svoj komentár