Nikoleta....chcem leto! chcem aby mi vetrik vial do vlasov a mat oblecenu minisuknu!CEM!!!! HOLIDAYS!!!!-tak takyto status mam na msn. Neviem čo ma to napadlo, ale je mi strašne smutno za letom.

Je mi smutno za teplom. Za tým príjemným pocitom, keď ráno vídem z domu, ovanie ma prijemný pocit rána. Teplého rána. A viem že cez deň bude teplejšie, pôjdem na kúpalisko alebo len tak sa potárať do mesta.

Áno, chcem sa ísť potárať do mesta. Posadiť sa na obrubník fontány na Hviezdoslavovom námestí a vychutnávať ten príjemny chlad a zvuk, ktorý vychádza z fontány. Potom ísť do McDonaldu, sadúť si, objednať si chladný sprite a len tak sedieť a pozerať na ľudí okolo. Rozmýšlať kam pojdem zajtra a čo asi robia ostatní. Sadnúť si na lavičku, lízať zmrzlinu a striehnuť, či nepočujem nejakého španiela. A keď náhodou začujem, rozhodovať sa, či sa prihovoriť.(ešte nikdy som sa neprihovorila, ale toto leto to konečne spravím)

Chcem ísť na kúpalisko! Dať si dreň, len tak sedieť s nanukom v ruke a pozerať ako ostatní šantia vo vode.

Chcem prežiť ďalšiu letnú lásku. Myslieť si, že ten chalan je úžasný a po prázdninách vytriezvieť. Chcem byť v Chorvátsku, túlať sa s Nikou po meste, očumovať chalanov na lodi a večer sa vyfintiť a potom ísť na zmrzlinu.

Chcem si dať žabky, minisuknu a rozpustiť si vlasy. Do rozpustených vlasov mi bude viať vietor a ja si pojdem po ulici so slnečnýmo okuliarmi. Chcem si nalakovať prsty na všetky možné farby a tak sa prechádzať.

Chcem ísť k babke, celý deň sa starať o malého šimonka. Odmietať jesť višňovú polievku a podobné veci. Okolo siedmej odísť k Nike, namalovať sa a ísť do dediny. Tam sa do jedenástej rozprávať a potom ísť domov, kde čaka nahnevaná babka.

Chcem len tak sedieť v trávičke a pozorovať západ slnka. Potom prísť domov, sadnúť si na net a čakať, kto mi napíše. Zaspať okolo pol tretej a zobudiť sa o jedenástej.

Tak toto pre mňa znamená leto. Tá krásna atmosféra, život bez písomiek, lenošenie....ach!

 Blog
Komentuj
 fotka
fry  2. 2. 2008 13:01
Krásny článok



A neboj, nabudúce ťa prinútim prihovoriť sa
 fotka
tuba  2. 2. 2008 13:04
jaaaaaj leto ja uz celu zimu kricim ze chcem leto milujem ho kratke tricka , kazdy v zabkach, okolo krku baby plavky ... chalani take chutne kratase juuj leto nie teraz prsi ako zmyslov zbavene hej aj ja mam niake take podobne leto
 fotka
zayl  2. 2. 2008 13:12
Velmi pekne, ale leto nemusi byt vzdy tak super.

Co napriklad cesta v MHD pri 40°?

Ale mas pravdu, vzdy lepsie v lete a navyse bez skoly Nic nemoze byt lepsie
 fotka
alekss  2. 2. 2008 13:28
Spomínam si na minuloročné leto - v smradľavom, upršanom Anglicku od rána do večera v práci



Tento rok to bude lepšie Teším sa na leto!!
 fotka
elwen  2. 2. 2008 13:29
Aj mne chyba leto a vsetko co sa vtedy stalo....bohuzial uz to viac nepride...
 fotka
sweet_girl  3. 2. 2008 10:59
letooooo ani mi nespominaj to minulorocne bolo taqe selijaqe saq dobre vesh niky ale zazila som aj vela super zazitkov a spoznala super ludi najme mojho petka ale toto leto uz nebudu snad ziadne zle zazitky iba tie dobre juuuuj tesim strasne moc...
 fotka
bronzuliatko  3. 2. 2008 17:05
jaj leto........ ja sa uz tak tesiiiim pekne si to popisala
 fotka
1hunter1  4. 2. 2008 20:38
ach j leto, teplo, voda, minisukne uz sa tesim lebo ta skola mi uz kvapka dobre na mozog uz aby bol koniec skolskeho roka a aby sme si vsetci uzivali teplucko a uzasne letne pocasie
 fotka
lubike  5. 2. 2008 13:31
mile,pekne,vystizne.... proste leto seckym nam chyba.. A a letne romaniky a suknicky to jo to mozem
Napíš svoj komentár