No dobre, asi ďalší z mojich divných blogov. Musím vás vopred upozorniť, že slohy písať neviem. Zo slohovej práce som mala 2/3!!!(pozdravujem pani profesorku). Takisto moja gramatika je na nízkej úrovni-12 chýb z diktátu.(tiež pozdravujem )

Asi tak pred rokom ma jeden človek strašne zradil. Nemohla som to predýchať, bola som zúfalá, vystrájala som. Mala som pocit, že som odvrhnutá, nepotrebná, nikdy ma nemala tá osoba rada. Jej zrada ma bolela strašne, ešte ma tak nikto nezradil.

Tá osoba dala prednosť inej, odkopla ma!!! Ale vďaka tejto zrade som si veľa uvedomila, získala som skúsenosti a nových kamarátov. Vlastne dostala som viac, ako počas tých rokov keď som bola jeho kamarátka. Život išiel ďalej, stále som sa cítila zradená a potrebovala som určitú satisfakciu. Úspechy a podobné materiálne veci som nerátala. Potrebovala som niečo duchovné, čo by som počula odneho.

No a čo sa nestalo? Chcel by ma naspäť!!! Zase späť kamarátstvo. Práve teraz cítim tu krásnu sladkú pomstu! Ja som nesmierne šťastná, dalo by sa povedať, že som na piedestáli slávy. A on? Neviem, prerušila som s ním vzťahy. Asi sa za tento rok emocionálne nepohol. Je stále tam, kde bol. Ja som oveľa ďalej, mám to, po čom som túžila. A možno aj viac.

Skrátka som šťastná(o čom som už písala). A on je ten chudák, čo sa musí spamätať zo životných rán. Ja som sa z nich pozviechala.

Milujem tú sladko-trpkú príchuť pomsty!!!!

 Denník
Komentuj
 fotka
kaneka  11. 1. 2008 23:13
Ty certica!!!

Za toto by bola 1*
 fotka
sweet_girl  11. 1. 2008 23:23
jo jo 1* nex si profka hovori co xce a taq fajn mam dobry pocit z toho obsahu ze ty si teraz ten "vitaz" hehe gratulujem a pekny blog to som zabudla dodat tusim sa rysuje moja dalsia velka konkurencia uff
 fotka
zayl  11. 1. 2008 23:42
Kto by uz len teba mohol odkopnut?

Daj mi adresu, fotku a vybavim
 fotka
fry  12. 1. 2008 08:37
Ani neviem o kom hovoríš ale dúfam že budú aj ďalšie články. Mimochodom ak odkopol teba tak to musel byť vážne idiot. Však nakoniec si uvedomil že o čo prišiel
 fotka
monymony  12. 1. 2008 12:04
slešna zaokruhlime vam so slohu 1
 fotka
tuba  12. 1. 2008 14:27
ejha no ja by som toho dotycneho tiez riadne okaslala tak nech ti ten pocit vydrzi dost dlho...ale nesmies zase prehanat ale myslim si ze chapes ... blog super napisany tvoju pani profesorku by som chcela vidiet napisat nieco
 fotka
tishia  13. 1. 2008 22:47
aj ja milujem tu prixut pomsty a s dvojitou davkou vasne to je uplne ze uzastne(A)
 fotka
bronzuliatko  17. 1. 2008 19:52
jaj pomsta krasna to vec drzim palce v dalsom emocionalnom vyvoji
Napíš svoj komentár