Povedali by ste, ze som si to zle vysvetlila. Povedali by ste, ze to robim zase.  Ze zas padam do sraciek.Ako moze clovek spadnut do niecoho, v com uz lezi? Asi som sa len pregulila na druhu stranu. Valam sa v tom jak snicla v lepkavom trojobale. A pomaly ale isto zacinam chapat ze niet uniku.

No dakujem. Moc moc moc dakujem, za nieco, co si mi dokazal dat len ty. Za chvilkovy pocit ze to ide prekonat. Za pocit ze to zvladnem. Za tuto chvilkovu naivitu a za pomocnu ruku. I ked prave ta ruka ma potom sotila spat, na jej dotyk budem spominat v dobrom.

Stale vsak nechapem preco?? Naucil si ma dovere. naucil si ma, ze laska je to najpodstatnejsie. A zrazu na tom celom uz nezalezi? Nezalezi uz na nicom z toho, co sme si slubovali??? 

Teraz chcem vratit cas viac ako kedykolvek predtym. Len o par mesiacov... Ziadam tak mnoho?? Posledna jazda autom, spievali by sme spolu Islandera, stastni a bezstarostni. Posledne objatie, poskedny dotyk pier, posledny pohlad do oci, posledny uprimny usmev a vystupila by som do reality ktora sa bez Teba podoba na nekonciacu nocnu moru. Na zarosene okno by som napisala to, co sa nikdy neodvazil nahlas povedat ani jeden z nas. "Zbohom..."

A Tebe by z radia posledny krat zahrala nasa pesnicka... ... ...









 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  24. 11. 2017 15:36
Avšak on sa vráti!
 fotka
saphirafilth  24. 11. 2017 19:01
@antifunebracka bodaj by
Napíš svoj komentár