Rýchlo som zbehla do chodby a ž sme aj vyrazili.

V obchoďáku sme prešli každý jeden obchod s oblečením. Ja som si kúpila päť tričiek, dve sukne a troje nohavíc. Mamina si toho veľa nekúpila, pretože skoro nič sa jej nepáčilo. Kúpila si dve tričká a jedny nohavice. Po nákupoch sme sa išli najesť a na kávu. O dve hodiny neskôr som už sedela u seba v izbe a rozmýšľala že čo budem večer robiť, veď predsa je piatok hádam nebudem doma sedieť. Chod mojich myšlienok prerušilo nejaké auto čo zastavilo oproti nášmu domu. Išla som sa pozrieť a videla som, že je to sťahovák. Veľmi som sa tým nezaujímala. Pozrela som sa na telefón a videla som sms. Tak som ju začala čítať stálo v nej:

Ahoj to som zase ja, prepáč ak ruším ale nedá mi pokoj ten telefonát. To si naozaj bola taká nahnevaná len kvôli tomu, že ti niekto predo mnou volal a nevieš že kto? Prepáč že vyzvedám ale naozaj ma to zaujíma nie je v tom aj niečo viac?

Keď som si ju prečítala hneď som aj chcela odpísať, ale mamina ma zavolala aby som jej išla pomôcť niečo preniesť. Čo mi mamina kázala som spravila a tak som si sadla na posteľ a začala odpisovať.

Nie nerušíš. A ak ti mám pravdu povedať a mojím hnevom sa skrývalo aj to, že dnes som do niekoho vrazila a nedalo mi to pokoj. A ešte aj to, že ja mám príliš veľkú fantáziu a tak mi pri tom telefonáte všeličo prebehlo mysľou. No asi to bude pre teba trošku divné ale je to pravda.

Dopísala som a odoslala. Išla som do obývačky pozerať televízor keď niekto zazvonil pri dverách.

„Už idéém“ zakričala som a pomaly som prešla k dverám. Otvorila som a zbadala Andyn úsmev.
„Ahoj Dani. Prišla som sa ťa spýtať či by sme nešli my všetky do Royalu. Už sme tam dávno neboli a vraj dnes má byť aj diska.“ Spýtala sa ma po ceste ako sme šli ku mne do izby.
„Ty mi asi čítaš myšlienky ja som tiež rozmýšľala kam by sme išli. A vieš čo? Ten Royal nie je zlý nápad. Ideme zavolať babám?“ spýtala som sa a už som aj brala telefón do ruky. Vytočila som naraz aj Alenku, Soničku a aj Táničku.
„Áno?“ zdvihli zborovo.
„Ahojte s Andy sme dostali nápad“ začala som.
„Áno máme. Či by sme nešli dnes večer do Royalu. Už sme tam dlho neboli a ja mám strašnú chuť si zatancovať a ako vás poznám určite aj vy.“ Dokončila Andy
„Jasné môžem ísť.“ Schválila Alenka.
„Aj ja“ dodala Tánička
„Počkajte idem a rýchlo spýtať mamini.“ Povedala Sonička a už jej nebolo. O pár sekúnd na to sa aj ozvala.
„Jasné ide sa mamina nemá nič proti keď idem s vami.“ Odpovedala celá nadšená
„Dobre tak sa stretneme o ôsmej pod lipou. Majte sa.“ Povedala som odzdravili sa a zložila som. Pozrela som sa na hodiny bolo šesť. Odprevadila som Andy domou aby sa mohla pripraviť a išla som do sprchy.

Osprchovala som sa a umyla hlavu. Vybrala som si oblečenie, dala som si nové ružové tielko čo som si kúpila a k tomu žltú sukňu, tiež novú, a začala som sa maľovať. Keď som skončila tak som zistil že je za päť osem. Rýchlo som zbehla do chodby zakričala mamine, že som na odchode rýchlo sa obula, zobrala pripravenú kabelku a odišla. Pod lipou už na mňa čakali baby a vydali sme sa do Royalu.

Keď sme o malú chvíľu vstúpili do podniku, ešte tam nebolo tak plno, išli sme si sadnúť do nášho boxu v ktorom sme stále sedávali. Prišiel k nám čašník a každá sme si objednali len po kofole. Asi tak po hodine sa to začalo napĺňať ľuďmi. Okolo desiatej začala hrať hudba a väčšina išla tancovať. Pridali sme sa aj my a boli sme vo svojom živle. Po hodine neustáleho tancovania sme si šli na chvíľu sadnúť. Pozrela som sa na mobil a bola tam sms. Nečakala som, že ešte odpíše ale priznávam potešilo ma to v sms stálo:

 Blog
Komentuj
 fotka
lovekatherine  17. 6. 2012 20:11
Joooj aby už bola ďalšia časť =D som strašne zvedavá
 fotka
sasa753  17. 6. 2012 23:12
@lovekatherine

júúj som rada že sa ti to páči
Napíš svoj komentár