Čoraz viac výskumov ukazuje, že kľúčom k celoživotnému dobrému zdraviu je to, čo odborníci nazývajú "medicína životného štýlu" - robia jednoduché zmeny v strave, cvičení a stresovom manažmente. Možno si teraz poviete, čo sem pletie manažment, ale pravdou je, že stres ovplyvňuje do veľkej miery naše zdravie. Ovplyvniť to však vieme pozitívnym myslením a naladením samého seba. Aby ste pomohli tieto poznatky previesť do výsledkov, skúsme si zostaviť akýsi rebríček hodnôt. Nedávno som čítala článok o troch nezávislých ľuďoch (lekár, dietológ a osobný tréner), ktorí sa vyjadrovali na túto tému, každý so svojho pohľadu. Osobne mi to obohatilo poznatky o zdravom štýle a rozhodla som sa s nimi podeliť.

Traja odborníci - naturopatický lekár, dietológ a osobný tréner - popisujú prvých päť jednoduchých, ale významných zmien v medicíne životného štýlu, ktoré odporúčajú.

Okrem toho, že som si vybrala tri rôzne spôsoby, ako vyzdvihnúť svoje zdravotné bitie, tento zoznam vám ponúka možnosti, ktoré môžete urobiť bez toho, aby ste sa zúčastnili nejakých reality-show, alebo si kúpili druhú mrazničku pre kontrolované kalórie, predporcované zmrazené jedlá a pod... Prečítajte si viac

 Blog
Komentuj
 fotka
thunderstorm  27. 10. 2017 19:38
Článok má dosť nízku výpovednú hodnotu, s týmito informáciami sme sa všetci stretli asi už na hodinách prvouky, nehovoriac o tom, že je čmajznutý z internetu a prekladateľ si s ním nedal veľa námahy - je v ňom more gramatických a štylistických chýb aj zopár čechizmov.
A btw, propagácia iných blogov je na birdze zakázaná.

Takto na tých internetoch neprerazíš.
 fotka
tomas  27. 10. 2017 22:14
@thunderstorm hej takéto spamovanie fungovalo pred 10 rokmi, že pridali linky na 10 webov, aby si robili seo a návštevnosť. inak klikol som, myslel som, že aspoň si buduje influencerský blog, ale vlastne robí len katastrofálnym spôsobom affiliate... nuž škoda.
 fotka
vreskot000  28. 10. 2017 11:35
@thunderstorm to preto lebo je skopírovaný ved vidiš link na ten članok
Napíš svoj komentár