vcelku krásny den, ktorý by sa skončil ako kazdy iny keby nebolo jedného človeka a neuvedomila som si aky bezcenný život to tu na Zemi zijem.

Moj život sa zmieta medzi slovickami: musim toto....musim tamto...
Nikdy som si to neuvedomovala proste som robila veci, ktoré som musela tak som to naucena.Co sa musi to sa musi!!!

MOJ DEN PRED "UVEDOMENÍM"

Rano vstanem,pojdem do skoly napisem si pisomku.Po skole pojdem pozriet kamaratku do mesta, v ktorom nebyvam.Potom pojdem domov pomozem babke, upracem doma pojdem znova do ineho mesta len tak von a vecer sa vratim domov.

MOJ DEN PO "UVEDOMENÍ"

Rano vstanem.Pojdem do skoly aj ked ostatne školy maju volno a mohla by som si vybavit ospravedlnenku lebo nam v skole povedali, ze MUSÍME prist.MUSELA som si dnes napisat písomku z Aj.Kedze mi vcera kamaratka povedala, ze ju MUSÍM prist pozriet, tak som sa ponahlala zo skoly na vlak aby som bola pri nej co najskor.Potom som sa MUSELA ponahlat domov aby som pomohla babke.Doma som si MUSELA upratat aby som vôbec mohla ist von s priatelom.A na zaver som MUSELA ist o 21:30 na autobus aby som bola doma na cas.

Každy den žijem tak, že MUSIM!Jedinu vec, ktorú som dnes nemusela robit bolo byt s priatelom, ale to som CHCELA.Ale aj tak to nebolo bez odozvi kedze som to nemusela asi som tym niekoho nahnevala.

Žijem lebo MUSÍM!!!To co CHCEM sa vzdy pokazi.Aj dnes po ceste domov som skusala urobit nieco co som CHCELA no opät sa to nepodarilo.CHCELA som ostat stat na strede cesty ked islo auto.Ked uz bolo dost blizko prisli výčitky...Ja predsa MUSIM zit!(navyše to boli este aj policajti)Nikoho nezaujima to co chcem!

Budem sa cely zivot zmietat medzi slovom MUSÍM?????!!!!
Som zvedava co budem MUSIEŤ zajtra....

 Denník
Komentuj
 fotka
plejada  19. 10. 2008 18:54
pekne napísané, heh, naše vnímanie reality je naozaj šialené, že mám chuť sa odsťahovať niekam do chaty do lesa a všetko čo by som robila, je pestovanie rastliniek a podobné veci. ale aj tie potrebujú starostlivosť, MUSÍM ich poliať, aby vôbec prežili..........
 fotka
antifunebracka  2. 1. 2017 17:04
Policajti museli čumieť. Možno ti ich zoslala vyššia moc, aby si nerobila hlúposti.
Napíš svoj komentár