Už je po polnoci a ja, prekvapivo skoro, už ležím v posteli. Snažím sa zaspať, aspoň nachvíľu, no nedarí sa mi to. Keď zavriem oči, myslím na teba. Myslím na to ako mi chýbaš. Myslím na to ako prázdno mi je bez teba.


S tebou som pochopila aké je to nebyť sama. Aké je to zaspávať niekomu v náručí. Predtým pre mňa nepoznané, hoci krátke ale krásne. Aj keď to bolo iba nachvíľu, ukázal si mi niečo, čo som iba čítala v knihách a videla vo filmoch. Ukázal si mi ľudskú stránku o ktorej som netušila, ukázal si mi moju stránku ktorú som nepoznala.

Stále cítim na koži tvoj dotyk rúk, pevné objatie a v ušiach to hlučné chrápanie. Bolo to smiešne a "zlaté" zároveň. Ako sme tam pomaly zaspávali, hoci už dávno svitalo. Objal si ma tuhšie a privinul si ma k sebe. Moje vlasy boli asi všade, ale tebe to nevadilo, aj tak si si oprel bradu o moju hlavu. Boli sme ako klbko, zvinutí pod teplým spacákom, ktorý si niekde kúpil za 10 euro. Spacák bol postačujúci, a so mnou v tvojich rukách si spokojne zaspal. Vedela som, že si zaspal hneď ako som začula to známe chrápanie. Nevadilo mi to, iba som sa v duchu pousmiala.

Boli sme iba dve hlavy trčiace zo spacáku, svet okolo nás sa zastavil a ja som dúfala, že sa ten moment nikdy neskončí. Zrazu si sa strhol, chrápanie stíchlo a ty si sa uistil, že som stále tam. Tvoja ruka našla moju a splietli sme ich dokopy. Splietli sme ich až tak silno, že mi prestávala prúdiť krv v malíčku. Opäť som začula ten známy zvuk.

Už je po polnoci a ja, prekvapivo skoro, už ležím v posteli. Snažím sa zaspať, aspoň nachvíľu, ale nejde to. Keď zavriem oči, vidím tie tvoje. Vidím ten úsmev a počujem ten smiech. Ten rozkošne krásny smiech nevinného chlapca. Cítim to teplo ktoré ma hreje na celom tele, tú vôňu ktorá mi ostala vo vlasoch. Citím tie spomienky a nával emócií, ktoré ničia moje chladné srdce. Cítim smútok a vďačnosť zároveň. Citím lásku vo vzduchu. Myslím na teba.
















 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  19. 5. 2018 23:07
Tak nech vám to vydrží!
 fotka
sashinushka  20. 5. 2018 23:38
@antifunebracka nie je čo :/
 fotka
antifunebracka  21. 5. 2018 16:44
Prečo ste sa rozišli? :/ On sa isto vráti!
Napíš svoj komentár