Samozrejme nie priamo London ale London area (po časť kde platí oyster)

Začalo to všetko tým že som sa nasťahoval k vyžieraču sociálneho systému v UK. Nazvime ho Laco ktorý žije s češkou a jej dvoma dievčatami ktorých otcom nie je on.
Chlap čo nerobí už tuším 10 okov viac než nič, iba zháňa ľudí ktorí vedia o tom ako to chodí v UK také hovno. Lepšie a presnejšie špecifikované. Na dom v ktorom býva mu platia council tax (niečo ako platenie za smetie vodne stočne a iné mestké sračky od 100 až do 170 libier). Hlási sa na Job centre a za to má tuším ďalšie peniaze plus prenajíma izbu za 70 libier týždenne pre jedného, pri čom sú tam dvaja. Čo je na mesiac skoro taký part time peniaze.
Toľko čo som prišiel som mal na stole prestreté podmienky:
"Ak s ti nebude páčiť povedz mi to, a môžeš odísť."
Tento depozit (čo činilo asi 240 libier) ti nevrátim odbývaš si ho"
Plus izba bola dosť veľká solídne zariadená. Len bola dverami priamo do malej spoločnej kuchynky. V dome jedna kúpeľka s hajzlom hore na poschodí. Kde sa samozrejme každý večer všetci kúpali. No neposer sa ak ti fakt treba.
Plus to bol ožran sociálny nevychovanec a tyran. ooooo ďakujem ti pohyby.co.uk za to že som si vybral práve to.
A ako tak týždne šli ja som nemal prachy. Ostávalo mi asi na týždenný nájom a na slovenskom účte to zívalo prázdnotou.
Ani to moje blúdenie po Londone a hľadanie kancelárie čo sprostredkováva stuff pre drahé hotely nepomohlo. Nemal som dosť bielu košelu, v tej dobe ani to ich National Insurance number či bankový účet.
V tej dobe som ešte chodieval na zoznamky, a prečo sa hneď na začiatku nezadrbať v UK s nejakým tým čechom od Moravy. Prepitý jak Slotová druhá noha a vytočený jako že mi nikto nedal panvicou po hlave že som si to nevšimol.
Ako dobre no ale ide tu o jednu hlavnú vec prečo ho spomínam, lebo on nestojí ani za " presne ani za " tento znak".
Proste býval u svojej kamošky zadara s tým že si bude hľadať prácu ako au pair. Samozrejme ju hľadal vyše mesiaca, pre jeho lenivosť a nie cieľavedomosť. Lenže tá jeho kamoška samozrejme češka mala ďalšiu kamošku češku ktorá pracuje v Kaderníctve. Že akurát im jeden kaderník vypadol, že nech skúsim. Tak som skúsil. Hneď na druhý deň mi len tak z čista jasna dali robiť hneď prvého zákaznika (bez toho aby som mu ukázal čo viem na niekom cvičnom). Bol to našťastie taký postarší usmievavý pán a na konci mi ešte nechal tips 2 libry čo celkom na začiatok potešilo. Len to potešenie hneď skončilo. Po tom čo bolo strašne busy a ja som proste robil zákazníka od zákaznika ledva som si sadol na riť. Prišla jedna anglánska piča s tým že to chce tak a tak. Na konci mi len povedala že to tak a tak nie je že pred tým ju robil ten druhý inak. Tak si tá pizda odišla bez zaplatenia a ten turecký kokot starý pupkatý ma za to zjebal že mu odháňam zákazníkov, pri čom tam tá piča prišla o mesiac jak nič zas!
Tak dobre šlo to nakoniec tak že mi dával smiešnych 70 libier na týždeň s tým že sa bude pozerať si s zlepšujem a že tam mám byť čo najčastejšie. Čo sa rovnalo sedem dní v týždni a ja som ani nemal čas a chuť i hľadať nič iné. Takže som bol zaseknutý na jedno mieste. Tak prvé čo ma napadlo bola tej kamošky ďalšia kamoška ktorá robí v Tescu, tak sme vyplnili formulár a ozvali sa mi po mesiaci. Tak som začal robiť v tescu od 4 rána podľa toho kedy sme skončili niekedy aj do 12 a potom som bežal jak taký kokot upotený do kaderníctva kde som strihal do šiestej siedmej večera. Takto fungovať som vydržal mesiac a pol. Lebo výhovorka toho kokota pre zmenu nebola tá že strihám zle, ale že mu odháňam zákazníkov že nechodím na čas a že pre mňa stráca zákazníkov. Nenechávajte sa nikdy ojebávať od turkov indov a inej hávede žijúcej v UK. Nie som rasista ale títo ľudia si stále nájdu spôsob ako neplatiť zamestnancov. Tak ako celkovo niekde robiť na čierno, ja som v mojom prípade ani nemal na výber. Tak som sa stal zamestnancom tesca dot com. Kde vlastne behám jak taký pičus po veľkom sklade ktoré vlastne vyzerá jak bežné tesco len veľké jak piča a hádžem im do bedničky ich nákup. Aspoň človek nemusí byť v styku s nimi samotnými a ich complainy si vypočuje niekto iný a to čo mi hovorí manager akože si beriem k srdcu ale mám to viete kde
Tak ako som ml konečne už dosť peňazí tak som od Laco-podnájmu radšej ušiel a to doslova som si zbalil veci a šiel a nikomu nič nepovedal, nebudem predsa znášať nejaký teror od upoteného polocigoša. Len to som si zas zavaril a navaril teda keď som si našiel druhý nájom cez známe POHYBY a nasťahoval sa k východňarom a to radšej nabudúce...

 Blog
Komentuj
 fotka
zajkousko  23. 6. 2013 10:31
no vysral by som sa zvysoká na celý "London" ........filip
 fotka
antifunebracka  2. 8. 2019 16:13
Už sa celý chvejem na pokračko!
Napíš svoj komentár