Posledná cigareta, a 50 centov v peňaženke. Dobre, povedala si keď sa ráno zobudila, uvarila si kávu, a všetko čo sa večer stalo, sa je proste vybavilo. Ďalšia preflámoná noc, a kto vie čo ešte.

Och, ani to nechcem vedieť, sakra, zas som sa dala nahovoriť na ten “drink“. Som ja ale hlúpa krava, ale keď oni boli takí milí, a zlatí a.... Boli to kokoti! ! Jasné, ako stále ani jeden z nich nebol pekný ani milý a už vôbec zlatý. To si v kuse len namýšľam, aby som si pripadala atraktívna, noc po tom čo si uvedomím čo za obludy ma to zas dostali do postele. Bože a koľko ich bolo! Už teraz sa nedivím tým všetkým rečiam čo sa o mne šíria po meste. Že som kurva, že šľapem. Jasné keby mi každý dal po stovke, teraz by som si aspoň moju depresiu mohla vybiť na nákupoch, a mala by som to pekne hlboko, v tej mojej vytrtkanej diere.

Som nynfomanka? Alebo potrebujem psychiatra....príbeh inšpirovaný úplne vymyslenými udalosťami, ktoré sa samozrejme nikdy nestali.
--Už je poltretej ráno, a mne sa ešte stále nechce spať. Musím rozmýšľať nad tým milým flirtom s mojim šéfom. Viem že to nie je krásavec, ale tie obrysy. Ten by ani nepostrehol ako je už moja studňa hlboká. Keby len tak vedel, čo si predstavujem keď na ňho pozerám cez presklenné dvere.
Keby tak zhodil všetky veci zo stola, a vrhol sa na mňa tak ako to robia v tých horlivých romantických filmoch.....

Dosť dosť dosť! ! Musím sa sústrediť na dôležitejšie veci, ehm a čo môj róbert...ko...nie! ! ! Musím pracovať! ! Zavolám Petrovi? Tento robil celkom dobre, NIE! ! ! Ja sa asi fakt musím dať liečiť, všade vidím len sex. Keby som to mala napísane na čele, ani by som sa nedivila, lebo už aj tak teraz na mňa ľudia pozerajú dosť divne.

Lara si nakoniec vsugerovala, že sex nepotrebuje, čo jej vydržalo necelú polhodinu, a vrhla sa za svojím robertkom do šuplíka, čo nebol moc dobrý nápad keďže ju to ešte viac nažhavilo, a zavolala hneď Petrovi. Ktorý ju odbil s tým že je už mesiac ženatý, a že keď mu zavolá ešte raz dá ju vyhodiť. Bol to totiž jej šéf, a tej hlúpej krave nenapadlo, že ho s tým incidentom môže vydierať. Tak ma napadlo, čo je horšie, nadržané ženy alebo muži? No samozrejme že nadržané ženy sú horšie!

Večer osamote, to je to asi to najhoršie, čo som si mohla urobiť, opiť sa. A ukazovať svoje kozy, keby sama sebe, ale ísť na balkón, vykričať : Vy kurvy na mňa nemáte. Nebol asi tak dobrý nápad, ešte že na ňu nikto nezavolal políciu, to by bol ešte väčší trapas.

O TOM AKO LARA ORGAZMUS NA KONCERTE DOSTALA

Bolo to tak dávno čo som sa naposledy rozbila na koncerte. A teraz má byť v meste punková skupina ktorá sa v slovenčine volá asi: Nadržané Pičky. Hmm, to celkom vystihuje moju situáciu, len koho tam zobrať.

Tuuu tu tuuuuuuuuu tu tuuuuuuu

Eva?

Ako voláš mi na mobil a pýtaš sa ma či som tam ja?

Ale veď vieš keď som ti vtedy volala, a miesto teba sa ozval ten chlap?

Vážne? ? A čo od teba chcel?

Ale dával mi ponuky na sex.

Tak to bol opitý Emil, odmietla si že?

No, ehm, veď vieš aká som...

Ty pizda! ! Buch!

A tak sa Lara musela vybrať na koncertné turné sama....


Každý jedinec by očakával že sa tam aj vybrala, to áno lenže na ceste tam stretla neznámeho jedinca s podivnými úmyslami, o ktorých ona ani zďaleka netušila.....

Dobrý večer, čo tak sama, a tak krásna žena, robí večer vonku?

Pri tom ako to hovoril, jej pozeral priamo do oči, tak ostro, že keby jeho pohľad mal krájať, jej hlava by sa ako melón rozkrojila na symetrickú polovicu.

Neviem, či je dobré sa s tebou dávať do reči, to vyzerám až tak staro že mi musíš tykať?

Nie, ja len uznávam staré dobré spôsoby.

Oh, ďalší blbý suchár. /Lara bola v tom že si to len pomyslela, ale nejako si neuvedomila, že to naozaj aj povedala.

To pána neznámeho dosť nahnevalo, ale svoj hnev nedal radšej najavo, aby ju mohol zviesť a uskutočniť svoj krutý čin, na tejto úplne nevinnej a dávno už nepanickej žene.
Stáli na rohu ulice kde na nich nikto nemohol vidieť, to Laru tak trochu začalo priťahovať, dokonca aj tajuplnosť tohto neznámeho chruňa ju neznámym spôsobom láka.

Tak ma napadlo, akurát idem na blbý koncert, nechcete sa pridať?

Vyzerám azda na to, že sa rozjebávam na blbých zasraneckých koncertoch?

Tak nie, ale to mám dneska alebo som mala, na pláne?

Čo ten plán pozmeniť, a ísť so mnou ku mne na byt?

Tak to nie dáma ma vždy prednosť, ak keď poviem že so mnou pôjdeš na koncert, tak ak si natoľko galantný ako si mi dal na začiatku najavo, tak so mnou na ten koncert pôjdeš, a basta!

Ach, nie si až taká blbá ako vyzeráš.

A čo si si myslel? Ináč, len tak mimochodom aké je tvoje meno, ak smiem vedieť?

Volám sa Denis, teší ma.

Čo? Penis? Ty sa voláš PENIS? ? ? ! ! !

NIE! ! ! DENIS! ! !

Aha som trochu nahluchlá prepáč. Ja som prosím pekne Lara. Tak a teraz so mnou pôjdeš na koncert, a budeš robiť to čo ti poviem, jasné?

V tom sa Denis pohol z miesta, v tieni v ktorom stál, nebolo dobre vidieť jeho postavu, vlastne Lara nemala ani tušenie s kým rozpráva. Ale keď ho uvidela v plnej kráse normálne ale načisto.......ZVLHLA! ! ! To bol asi ten najkrajší chlap akého mohla za posledné tri, štyri roky, a hovno za celý život vidieť! ! !

Ehm, Lara? Deje sa niečo? Nejako si očervenela.

Ale nie to je v pohode, to bude asi tou či tým, som asi alergička alebo čo je tu nejaký semenitý či peľový vzduch.

Tak ideme na ten koncert, alebo nie?

Aha dobre poď tadiaľto....

V tom dal Denis Lare ruku cez plece, čo ju natoľko rozrajcovalo že sa jej až podlomili kolená. Ale nie tento krát musí byť silná. Ju nepoloží nejaký krásavec. Preto sa bude chovať tak, ako keby jej bol ukradnutý. Bude chladná a prísna.

Mám taký pocit že sme tu, vidíš tu masu ľudí pred pódiom? A veď už aj začali hrať!

Tak čo vážení? Chcete počuť naše piče? Chujoviny pičoviny, naaa naaaaa naaaaa, piču si s teba robiť bude laaa laaaaaaa. Pojebal by kokot tvoju mať! Naaa naaa naaaa Jebať na celý hnat naaaaa naaa laaaaaa

Pre boha, to je čo za humus?

Ale sklapni, a poď medzi tých ľudí !

Oni majú epilepsiu alebo čo? Prečo sa tak divne hýbu?

Čo si ešte v živote nepogoval? Máme už dobrý flek, tak ako sme si povedali, budeš robiť to čo ti poviem, tak ma začni bozkávať!

V tom sa Penis, pardon Denis vrhol na Laru. Nie len ju bozkával, ale jeho ruky začali skúmať všetky kúty a zákutia, doliny aj kotliny či priehlbiny jej tela. Tlačili sa na seba tak silne, že cítili ako obom bijú srdcia. Aj keď bol natlačení medzi ľuďmi bolo im to jedno. A v tom ucítila ako jej Denis, rozopína džínsy a vchádza pod jej gaťky.

Ach Penis!

Chceš ho tam?

Áaaaaaaaaaaaaaaaanooooooooo /v tomto pomente Lara možno prekričala piču speváčku/

Ani sa nenazdala a Denis, začal napodobňovať pohyby pogovania, ale tak silno že mala pocit že vybuchne, po chvíli dostala prvý orgazmus a toľko čo sa stihla spamätať, dostala ďalší a ďalší, od toľkej rozkoše až plakala. Denis sa jej pri tom pozeral do oči a prehrabával sa jej vo vlasoch, v tom si uvedomilo jedno. A to bolo to, že to bol proste jej najkrajší okamih jej života. Jeho modré zuby a veľký kokot v jej pizde to proste dokazoval asi najviac.

Ach Denis ja horím! ! !

Aj jaaa! ! !

Ach, mám taký pocit že už budem. OH! OH ! Aaaaaaah! !

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

NIRVÁNA

Tak čo aké to bolo? /slová jej kričal do ucha/

Som rozjebaná na blato! /akurát vypadla akustika a spev, všade bolo zrazu ticho/

V tomto pomente sa všetci začali pozerať len na nich, v tom Denis vykríkol:

No čo dobre sme si zašukali!

Zobral ju za ruku a povedal: Tak svoje som si splnil, teraz ideme ku mne cica!

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
mimi89  25. 9. 2009 21:59
dost huste..
 fotka
kokinka  25. 9. 2009 22:41
ty vole to čo je? to si ty vymyslal?
 fotka
elwinko  25. 9. 2009 22:45
Páči sa mi to!
 fotka
whatsername8  25. 9. 2009 22:59
aj mne sa to pači
 fotka
adaadisallaares  25. 9. 2009 23:16
heeej krutee..
 fotka
black_soul  26. 9. 2009 12:58
crazy
 fotka
evankolet  26. 9. 2009 16:42
koooooos...zamrem

1. Denis= penis

2. sex a pogo DDD

3. ci ti ludia maju epilepsiu xD

4. modre zuby ?



je to na paradu
 fotka
majuri  12. 10. 2009 20:07
no koneeeeeeeeeec,,,ja nemozem s toho
Napíš svoj komentár