Upozornenie: tento clanok v ziadnom pripade neobsahuje navod na vyrobu cesta.

Vitaj.

Tak teraz ti porozpravam nieco po com si povies len aha.

Ako spravny obcan sa obcas este zastavim na slovensku. Pri poslednej navsteve sa mi stalo ze som bol nuteny navstivit o2. Na tom by nic nebolo, kazdy si obcas potrebuje nehat pootravovat zivot mobilnym operatorom ponukajucim super zlavy na telefony, vysielacky, mikrovlnky, hrnce, brozury hlasajuce svedectvo Jehovove a ktovieake ine one. Nikoho nezaujima ze si si prisiel iba vymenit stary (znacne obzuty) za taky ten novy, malicky, lahsie stratitelny.

A tak ked tam tak pol hodiny stojis v dlhociznej rade pozostavajucej z dvoch zakaznikov a premyslas nad thm ako pre lasku boziu mohol niekto do mobilnej predajne zamestnat netvora neschopneho vlozit sim kartu do mobilu, ta napadne ze by si mohol cas travit aj inak, no a tak sa otocis s napadom ze by si mohol pozorovat okolie. A vtedy zacne rodeo.

Predstav si panaka ktory vo vecernych hodinach okupuje plne kryte nakupne centrum so slnecnymi okuliarmi na ociach, kapucnou na hlave a siltom stiahnutym az na spicku  nosa aby mu UV ziarenie nahodou nerozleptalo rohovku.

S udivom som otvoril usta o sotva badatelnych 20cm.

V tesnom zavese za nim si cestu ulickou razi slecna s leginami vytiahnutymi az dakam pod pazuchy ( tak aby bolo vidno pupok!!!) Ktora pod nimi nema absolutne nic a polky sa jej zelatinovym sposobom natriasaju tak odporne ze zensky zadok uz zdaleka nieje mojou najoblubenejsou vecou na tomto svete.




A spodna stanka stale klesa a klesa...

V tom z horneho podlazia zvolna po eskalatore klesa riedkovlasa slecna napravajuca svoju biednu ofinu zatial co ju 4x  obehne krdel tych istych zmrzlinu lizucich dievcatiek v modrej rovnosate, a teba tak napadne ze by si mohol toto vizualne peklo opustit. Poslednou kvapkou po dalsom polhodinovom cakani v stale sa nehybucom rade zakaznikov pre teba je ze riedkovlasa slecna sa vracia na scenu, sice s nakupom v oboch rukach, no stale napravajuc dva vlasky predstavujuce stylovo ucesanu ofinu.

A tak sa otocis k svojej priatelke,  vrucne dakujuc bohu za to ze netusi xco je to swag, poziadas ju aby doniesla zo skladu paletak na ktory spolocnymi silami nalozite tvoju spodnu sanku o ktoru by si inak zakopaval a svinskym krokom sa odtial spakujete...

 Blog
Komentuj
 fotka
inversi  3. 5. 2016 16:01
Tak ten bol dobry. Takto nejak to mam aj ja zakazdym ked pridem domov. A potom z domu spat. Jak u debilov na dvore.
 fotka
pendecha  3. 5. 2016 18:00
Po dlhej dobe tu citam nieco kvalitne...
 fotka
schizoofrenik  3. 5. 2016 18:40
@pendecha díky, cením si že sa lúbi
 fotka
waagbistritz69  3. 5. 2016 19:15
@1 z domov na zastávky a zo zastávok domov
 fotka
schizoofrenik  3. 5. 2016 20:35
@waagbistritz69 permanentný pohyb naprogtamobaný touto dobou
 fotka
pinkhero  5. 5. 2016 01:50
ty nosis biele nike
Napíš svoj komentár