Prvy krok je pevne uchopenie paletoveho voziku do oboch ruk. Treba sa  uistit ze mame obutu vhodnu bezpecnostnu obuv (vrelo odporucam gumene kroxy, zvijat sa v predsmrtnej agonii po tom ako si clovek zaparkuje na nohu paletu je proste bohovska sranda). 

Nejdem podrobne vysvetlovat v com spociva napln mojej prace, to by sme tu boli dlho a pravdepodobne by som sa zamotal tak ze by ma dnes musel niekto nanovo zaskolovat.

Skratka a dobre, je potrebne nieco presunut niekam aby som svoju pracu mohol vykonavat, no najprv je potrebne milion inych picovin premiestnit tak aby nezavadzali, najvhodnejsie je vyhladat v okoli ciernu dieru a umiestnit ich tam.

Ale kedze pracujem v malorozpoctovej firme ktora nie je schopna zabezpecit bedne na ukladanie vyrobkov, myslim ze vedenie by ma pri poziadavke niecoho tak zakladneho ao je cierna diera vypoklonkovalo smerom k najblizsiemu ustavu pre choromyselnych.

Druhy krok pride po tristvrtehodinovom poteni sa, namahani mozgovych zavitov pri opakovani si znalosti tetrisu a zalostnom lamentovani preco pre boha ziveho som si nespravil aspon ucnovku.

Druhy krok znie: je potrebne zistit ze vsetko predosle bolo uplne zbytocne, pretoze na vopred urcene miesto sme umiestnili paletu ktora tam totizto vobec nepatri.

Po druhom kroku odporucam zufaly plac v kute fabriky a bezmyslienkovite pohojdavanie sa spredu dozadu, pomaha to odburat stres.




Po siedmych hodinach vykonavania mimoriadne narocnej prace (ktora mimochodom spociva hlavne v pozorovani hotoveho vyrobku ktory s tupym zadunenim vypadava z masiny na dno bedne) prichadza treti, finalny krok.

Je potrebne zistit ze vsetko co sme vyrobili je o 10 centimetrov dlhsie a mame priblizne hodinu na to aby sme to vlastnorucne skratili.




Stvrty krok je iba doplnkovy, odporucam len jedincom s prilis tuhym korienkom na ktorych prve tri kroky proste nezaberaju.

Poznate dierovacky? Taka ta vecicka ktora do harku papiera vystrihne peknu, symetricku, okruhlu dierku aby ste si ho mohli zavesit, alebo cezen prepliest spagat.

Tie okruhle kusky papiera v tom zostavaju.

Ak sa citite byt odolni voci psychickemu vypatiu, tak ctenu dierovacku mrdnite o zem.

Samozrejme sa predtym ubezpecte ze ju nikto nevyprazdnil odo dna zakupenia.




Soy!

 Blog
Komentuj
 fotka
pendecha  20. 5. 2016 13:15
Robíš v dojčlande, švajci či osterajchu?
 fotka
schizoofrenik  20. 5. 2016 13:32
@pendecha v čechách
 fotka
marcello111  20. 5. 2016 16:07
 fotka
trubajerichova  20. 5. 2016 19:12
Darmo... nech robíš, čo robíš, podľa môjho skromného názoru si jeden z najinteligentnejších ľudí, ktorí sa na Birdzi tak nejak "podpísali"
 fotka
schizoofrenik  20. 5. 2016 22:08
@trubajerichova to akoze kompliment toto?
 fotka
trubajerichova  20. 5. 2016 22:13
@schizoofrenik tak človek je tu raz za čas fakt úprimne milý a ešte sa mu vysmejú! Pch!
 fotka
schizoofrenik  20. 5. 2016 22:14
@trubajerichova kto ta vysmieva?
 fotka
trubajerichova  20. 5. 2016 22:34
@schizoofrenik ...z kontextu to tak nejak vyplývalo. Ale je fakt, že som občas domýšľavá, tak sa budem tváriť, že som to len nesprávne pochopila.
 fotka
schizoofrenik  21. 5. 2016 01:12
@trubajerichova nemaj párky
10 
 fotka
antifunebracka  5. 8. 2016 16:16
To znie ako dream job!
Napíš svoj komentár