Znova raz uvažujem o niečom..a viem, že to, čo si vysním sa nesplní..

Viem, že realita sa mení každým drobným rozhodnutím, že ak sa splní niečo z toho po čom som túžila bude priam zázrak.. A predsa sa snažím..

Bolo pár chvíľ, keď som to chcela vzdať, keď som svoj život prirovnávala k zrkadlu.. K rozbitému zrkadlu.. Že kto mi ho rozbil? Možno pár hraničných situácií v mojom živote.. Áno, určite to boli ony.. A ja hlúpa som sa snažila pozbierať späť všetko.. Každý maličký kúsoček.. Koľko času som tým len zabila.. Chcela som, aby ten obraz bol ako pretým.. všetko mať presne..No keď som videla, že nič do seba nezapadá, práve naopak, stále ďalšie škáry a medzery.. chcela som s tým seknúť...
Koľko mi len trvalo uvedomiť si, že ono to už také byť nikdy nemôže.. Pár kúskov totiž odišlo s tým, čo sa stalo.. Zbytočne som strácala čas premýšľaním, ako ich získať späť, či vrátiť sa do minulosti a hľadať ich.. či snažiť sa napodobniť ich- KOPÍROVAŤ..

To však nejde.. teraz viem, že to také nechcem mať.. nechcem to mať také, ako pred tým.. Všetko ma zmenilo tak, že prijímam od života nové kúsky, a skladám si lepšie a väčšie zrkadlo.. Snáď, keď sa raz v ďalekej budúcnosti obzriem späť, moje zrkadlo bude kompletné.. a ja budem hrdá na neho.. na to, že som ho dokázala zložiť..

 Úvaha
Komentuj
 fotka
luc.ka  10. 9. 2008 14:57
pekný nadpis...
 fotka
luc.ka  10. 9. 2008 14:59
aj úvaha veľmi pekná.
 fotka
petery  10. 9. 2008 15:34
Tomuto sa hovorí vytriezvenie zo sna,

prajem ti, aby ti to vyšlo
 fotka
sensor  15. 9. 2008 00:06
Veľmi pekná úvaha...držím palce
 fotka
antifunebracka  5. 10. 2019 23:38
Dôvera je ako zrkadlo... môžeš ho opraviť, keď sa roz3ešti, ale furt v ňom budeš vidieť tie vyjebané praskliny
Napíš svoj komentár