Keď tak krásne svieti slnko, hneď je človeku lepšie. Napadajú ho len pekné myšlienky ako tieto chvíle tráviť, no nie všetky sa dajú v aktuálnu chvíľu realizovať. Škoda! A dokonca veľká škoda. Prečo? No veď život si treba užívať, ale koľko veci nám v tom bráni. Škaredota.

Viete čo pre seba môžete najlepšie urobiť? Nie? Ja vám to poviem. Zdvihnite zadky z pohovky alebo stoličky, nastavte si na ICQ status: "Zaneprásdnený", oblečte si niečo pohodlné, ale pozor! hlavne niečo ľahké, lebo je fakt horúco a vyberte sa niečo robiť. Napríklad pár typov: plaváreň, behanie, posilka alebo stačí prechádza. Opekať budete celé leto ale taká super rozcvička vám prebudí zo zimného spánku a verte, budete mať z toho naozaj super pocit.

Keď si človek rozhýbe hnáty ani by ste neverili koľko energie zrazu má . A okrem toho niečo spravíte aj pre svoju postavu. Človek, ktorí má nejakú tu kondičku sa určite cíti lepšie, než niekto, kto celý deň úresedí za kompom.

Bože je naozaj nádherne a ja by som tak strašne chcela teraz sedieť niekde na festíku, popíjať chladené pivčo a držať za ruku moju lamku. To by bolo úžasné. Lebo najlepšie čo môžete v živote zažiť sú chvíle strávené s ľuďmi, ktorým milujete a niekde, kde je vážne haluz. Už len to, že jak si na ten výlet zarobiť?

Leto, leto, leto...
Ide leto, ale ešte neskončila jar. Jar je úžasné ročné obdobie. To najlepšie počasie je len v jari: ani zima, ani teplo. Hoci väčšinu času aj tak prší. Ale ja som optimista .
Až taký optimista, že na matury sa budem učiť asi až tesne pred nimi. Dofrasa.
Takže cieľ najbližších dní?
- rozhýbať telo
- vyraziť von s kamošmi a nesedieť za kompom
- učiť sa, učiť sa, učiť sa
- zmaturovať
- šetriť na festy
- a porušiť všetko čo sme si predsavzali
Jediné čo mi zostáva je prežiť toto obdobie ako všetky: šak dajak už bude. Jediné predsavzatie, ktoré by som mala splniť je nestratiť optimizmus a nervy. Nič nie je tak zlé, aby nemohlo byť horšie. Všetko sa dá zvládnuť a my to teda aj zvládneme! ! !

A o čom bol tento blog? O tom, že sa chcem s niekým porozprávať, o tom, že chcem niečo napísať a o tom, že už skoro nikto s mojích kamošov nepíše blogy (česť Adike) a toto je tichý protest proti tomu. Milujem si čítať myšlienky. Kohokoľvek...

Letoooooooooooo....

 Úvaha
Komentuj
 fotka
aenema  5. 4. 2009 12:41
krašne
Napíš svoj komentár