Sedim pri cajiku, popijam ho schulena v deke a drzim v ruke svoj dennicek. Myslim si ze kazdy clovek nejaky ten dennicek raz mal. Viete, taky ten kde si pisete sny, tuzby, kde si pisete ci ste pribrali, kolko by ste mali cvicit, vediete si tam take financne planovanie, pisete usmevne prihody zo skoly a davate si take male priania v ktore verite. 




Priznavam sa, posledne 2-3 roky som si svoj maly dennicek neotvorila. Viete, s pribudajucim vekom a skusenostami, hlavne s tymi zlymi, sa clovek natolko boji, ze uz neveri ani svojmu dennicku. Ja neviem preco som sa takto zmenila. Prezeram si tie stranky, kde som si pisala kolko brusakov musim urobit na ploche brusko, pisala som si diety predtym nez som sla na ples aby som sa vobec vosla do siat, robila krizovy rozpocet ked som nemala na vyske peniaze. 




Pozeram, ako som si kedysi pisala svoje zivotne idealy. Najst si krasneho muza, teda svojsky krasneho, viete, takeho pre mna. Nemal mat velku vysportovanu postavu, nemusel mat sixpack, vlastne ja som si ho tam opisala skor po charakterovych vlastnostiach. Mily, vsimavy, pozorny a nezny. A vselico ine, ved viete. 




Mala som sny ze raz vystudujem a dobyjem svet. Verila som, ze ak sa clovek bude velmi snazit, tak nieco dokaze, a naplni ho to, a bude stastny uz len tym, ze robi co ho bavi a zije si svoj sen. Akurat ze niekedy clovek na tej ceste za svojim snom asi vytriezvie. Neviem ci je to moja chyba, asi som si svet prilis idealizovala. Clovek niekedy na tej svojej ceste za zivotnym stastim zisti, ze skutocne stastie a skutocne hodnoty mozu byt pre neho ukryte zrejme niekde inde. 




V tomto svojom dennicku si listujem uz par dni a trosku ma prekvapilo ako moze jeden clovek nejake veci s odstupom casu inac chapat, ako vidi co kedysi riesil a vie ze by to dnes riesil inac, ako vidi ako sa vyvijal. Nakoniec, priznam sa ze som si zacala pisat dennicek ked som to prvykrat dostala takze si viete predstavit ten casosled a casozber ktory sa nazbieral na dnes uz jemne zvlhcenych strankach od slz, ktore ten moj dennicek polievali niekedy az prilis casto. 




Kazdopadne, dennicek ma priniesol opat sem, na tuto stranku, kde som kedysi travila dost casu a celkom milo ma prekvapilo to, ze tu vidim ludi z fakt este davnych cias. A mozno Vam tu budem opat nieco tvorit ako kedysi. Je totiz fajn, ze si ma kde clovek vyliat srdce.  

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  8. 1. 2017 18:26
B. je na to priam ideálny... niekedy mám pocit, že je len na to
 fotka
sheistheone  8. 1. 2017 19:05
@antifunebracka jeej na teba si spominam ty si tu zrejme nieco ako stalica ze? tak uvidime naco bude idealny
 fotka
nicmanenapada  9. 1. 2017 20:51
Len smelo do písania!

Inak pod akým nickom si tu bola predtým?
 fotka
sheistheone  9. 1. 2017 20:53
@nicmanenapada dakujem, mozno budem pisat toto je inac strasne trapne, ale ja sama uz neviem...nasla som len zapisanu stranku, a teraz prezeram stare emaily a hladam kde by som mohla mat registracny email, ale asi to bude este na nejakom pokecovom ucte
Napíš svoj komentár