A žilami sa mi do srdca vlieva Harpagon ako tuš na stránkach papiera lakomého Moliera. No nie po peniazoch moje zhýralé srdce prahne, lež po milovaní je smädné. Blúdenie prstami po záhyboch luxusných negližé. Zamotať sa v bludisku krajek zvodných podväzkov. Po poézii sa mi cnie. Som someliér akostných ženských tiel .

......

Cvrlikali cvrčky cvrlikavým cvrkotom do melódie vetra a krehkých listov súlože. Vzduch tiekol a môj šiesty zmysel, čí estrogén radar, ako ho s obľubou nazývam, rozvibroval moju komfortnú zónu. Zlatá hodinka sa pomaly transformovala na tmavomodrú a s prichádzajúcim šerom pošteklila zmysly vtieravá vôňa.

„Krásne voniaš.“

„Ďakujem, to je Celine Dion.“

Preklínal som ten diabolský parfum čo mi do centra šedej kôry nasilu vypálil soundtrack Titanicu. Snažil som sa topiť v neuchopiteľnosti jej pohľadu v tom nekonečnom echu eeevery night in my dreams , I see you, I feeeeeel you. Groteskné no zvláštnym spôsobom sexy. Na malú chvíľu som sa ocitol v ružovom vesmíre, kde aj ona naráža na špičku (ľadovca) a kde sa topíme a vlievame do seba a kde nás o pár rokov môžu nájsť a nechať nás opäť sa potopiť.

Neeeeaaaar, faaaar, whereeeever you aaaare, I belieeeve that the heeaart does go oooon.

Zversky som si zahryzol do spodnej pery. Zapýrila sa. S gráciou gavaliera zhadzujem kabát , hádžem ho na mláku. Aby si nenamočila botičky. Vikomt de Valmont dnešnej doby s presne rovnakými pokrivenými ideálmi a pohnútkami. Chlpy na rukách sa mi sťahujú ako mimóza pri prvom stretnutí s dažďom . S vytrvalosťou sa snažím uhýnať všetkým malým moriam na ceste a kvapky zúrivo testujú môj postreh

„Veríš tomu, že niekde v inom alternatívnom vesmíre sa my dvaja milujeme?“ prerušila šialené bubnovanie dažďa pseudofilozofickou otázkou.

„Myslím, že je možnosť, že niekde v inej dimenzií sme my dvaja súrodenci“ odpovedal som laxne, mysliac na maliny na jej perách.

„Ty si dobrý čurák!“

„A ty si krásna.“

......

V tom momente svet znehybnel a mesto stíchlo. Tvárami sme odrážali nehybné kvapky uväznené vo vákuu chtíča. Usmiala sa očami. Aj ja som sa usmial ale ústami. Hlasno dýchala a hruď sa jej jemne nadvihovala z korzetu. Tužil som byť kvapkou stekajúcou cestičkou medzi jej prsiami. Ruku som jej zaboril do vlasov a pobozkal ju. Znova som ju pobozkal ale tento krát vášnivejšie. Naše jazyky sa dotkli v divokej hre na mačku a myš. Pretláčali sa, tancovali, hladkali. Sem tam si prišli oddýchnuť na pery a nežne kĺzali po každej bunke pier aby sa po chvíli opäť vrátili do neskrotného spletenca vášne. Hodiny už pár minúť netikali. Šukali sme ako šialené mačky pod oknami všetkých tých rodinných príbehov odohrávajúcich sa za panelovými stenami ulice. Len pouličná lampa ako tichý svedok nadržane blikala, snažiac sa dosiahnuť synchronizáciu s našimi panvami. Vulgárne equilibrium inštinktov a pudov.

Posledné kŕče dohrali, lampa nakoniec zhasla.

Zapol som zips na nohaviciach.

„Dnes to bolo akési intenzívnejšie." snažila sa rekapitulovať a sťahovala si sukňu naspäť na stehná.

Mlčal som. Odmerane som šmátral po vrecku čierneho špinavého kabáta a hľadal som peňaženku, V koži sa skrývala dvakrát preložená bankovka.

„Povedz šéfke, že budúci týždeň o takomto čaše.“

bez mimiky, ako socha na Veľkonočnom ostrove , podal som jej bankovku a vyšiel z tmavej ulice. Jej vyčítavý pohľad sa mi ešte dlho zarezával hlboko do chrbta. Dážď pominul a pomedzi vatové oblaky na nočnej oblohe nesmelo presvital hanblivý mesiac. V neďalekej uličke zabrechal túlavý pes.

A žilami sa mi do srdca vlieva nečestnosť, koroduje telo a myseľ. Nie po peniazoch moje zhýralé srdce prahne, lež po vulgárnom je smädné. Casanova utorňajších noci. Someliér akostných ženských tiel. K L A M Á R.

......

A pobozkať vlastnú ženu mi aj dnes príde mierne formálne.

 Blog
Komentuj
 fotka
girasol8  8. 3. 2017 20:49
" Šukali sme ako šialené mačky pod oknami "
Ako si mohol toto prirovnanie.
 fotka
mixelle  8. 3. 2017 21:33
Akoby som čítala teba spred ôsmich rokov ! Chladnokrvne zmyselné by som povedala. !
 fotka
mixelle  9. 3. 2017 08:26
Práve som si to prečítala znova...A dovolím si vybrať dve obľúbené pasáže " S gráciou gavaliera zhadzujem kabát , hádžem ho na mláku. Aby si nenamočila botičky. Vikomt de Valmont dnešnej doby s presne rovnakými pokrivenými ideálmi a pohnútkami." "žilami sa mi do srdca vlieva nečestnosť, koroduje telo a myseľ. Nie po peniazoch moje zhýralé srdce prahne, lež po vulgárnom je smädné. Casanova utorňajších noci. Someliér akostných ženských tiel. K L A M Á R." ...fu
 fotka
antifunebracka  9. 3. 2017 19:55
"„Veríš tomu, že niekde v inom alternatívnom vesmíre sa my dvaja milujeme?“ " Je brilantná hláška v kongeniálnom blogu. Začnem ju používať.
 fotka
shroomy  9. 3. 2017 20:17
@antifunebracka díky cením si to
Napíš svoj komentár