Nedeľa (17.6.2012) pred štátnicami z psychológie by mala vyzerať tak, že sa budem pripravovať na obhajobu a drtiť sa posledné zvyšky teórie. Takže tento blog pre teba píšem s veľkým časovým predstihom. Ak ho budeš čítať budem mimo domu, ako som ti písala.

Je to už polroka, čo sme sa prvýkrát stretli. A odvtedy si mi kompletne prehádzal život a priority, pravdepodobne aj ja tebe. No a čo, že toto bude aj tisíci blog o tebe a mne. Začiatky neboli jednoduché. Tajili sme to. Nielen zo strachu pred ostatnými, ale asi aj zo strachu priznať si to, aké vážne to začínalo byť.

Občas ma vieš vytočiť, ako nikto na svete. Vtedy si uvedomím, že sme si veľmi podobní. Zaslúžiš si obdiv, že to so mnou vieš vydržať. Pri tebe mám občas pocit, že mám dva domovy. Koľkokrát som prišla k tebe a zaspala ti v posteli. Fascinuje ma, ako spíš na bruchu. Teším sa, že máš teraz konečne väčšiu izbu a aj veľkú posteľ.

Minule sme ti kupovali tielko. Skúšal si si tričká a nakoniec si si vzal tmavomodré, ktoré som ti poradila. Bavilo by ma pomáhať ti vyberať oblečenie.

Prežili sme spoločný rodinný výlet do Krakowa, kde nám zdrhla moja babka a celý čas sme ju hľadali. Stresy, keď sme nevedeli nájsť náš autobus. Náš nájazd na žilinské tesco, ktoré je otvorené nonstop. Moje lamentovanie, že som v Poľsku mala ochutnať karamelové Kit Kat Chunky. A na záver sme si obzreli Osvienčim.

Bolo to na prvej návšteve u vás, keď sme si doniesli sushi s úhorom? Ako som sa vašich bála. Mama bola presný opak toho, ako som si ju predstavovala. Tato stále pôsobí príliš seriózne. No ten posledný brownies ho minule rozosmial.

5. vecí, ktoré na tebe mám na tebe najradšej:

1) tvoj smiech, keď ťa šteklím - nebudem písať kde, nebolo by to vhodné
2) tvoje oči, vieš s nimi zahrať pekné divadlo - od šteňacieho pohľadu až po pohľad 8 ročného chlapca, čo chce založiť požiar v dome
3) tvoju trpezlivosť pri mne
4) to ako si myslíš, že viem dobre variť a piecť, aj keď to v skutočnosti zďaleka neviem
5) tvoj hlas v telefóne

5 veci, ktoré na tebe nemám rada:
1) keď si pesimista
2) keď si zo mňa robíš pokusného králika na tvoje vilomeniny - ako skákanie na plechovky na rodinnom posedení alebo tvoje pokusy ma vyplašiť
3) keď si nedochvíľny
4) keď ma samú necháš v posteli
5) keď pindáš, že furt nosím botasky, ale keď si dám topánky na podpätku, tak ti zas vadí, že kráčam pomalšie

V pondelok sa budeme obaja trápiť. Moja šanca v pondelok je malá, však vieš štátnica z nemčiny. O teba sa nebojím, viem, že tie prijímačky spravíš.

Život je ako jazda na horskej dráhe. Chvíľu sme hore a chvíľu dole. Čas nám ukáže, ako sme spolu silní.

Milujem ťa, ty moje čubko.


 Blog
Komentuj
 fotka
mm47  8. 6. 2012 10:22
ah , krasne je to , nasla si si cas na to aj ked mas ucenie trdlo

Ale z druhej polky :

4. nemozem 3 hodiny kukat do plafonu!

Aj ja ta miluejm

ale nabuduce ked to bude blog pre mna tak Feuer frei v pozadi !
Napíš svoj komentár