Prešli stáročia a ja som precestovala celý svet. Zažila som históriu na vlastnej koži. Naučila som sa cudzie jazyky a spoznala nové kultúry. No, nebola som tým naivným a mladým dievčaťom. V skutočnosti som bola stará žena uväznená v mladom tele na večnosť. Žila som tak krátko ľudským životom. A jediné, čo teraz poznám je život na úteku. Nemôžem sa nikde usadiť. Kočujem z miesta na miesto.

Moju dcéru premiestnili do súčasnosti čary a mágia. Neviem, aké meno jej dali. Spája nás pokrvné puto a cítim, že žije. No viem, že ako ja cítim ju. Nicholas cíti, že žijem ja. Vyvraždil celú moju rodinu a myslím, že sa nezastaví pred ničím, kým neskoncuje aj so mnou. Upír je lovec. Možno nemá potešenie z lásky, ale má potešenie z lovu.

Jedlo mi pôžitok neprinášalo. Náhodný sex bol prostriedkom ako sa dostať k potrave. Teplá krv z pulzujúceho tela mi prinášala úľavu. Nie, nezabíjala som pre krv, teda pokiaľ si to nezaslúžili. Jedného dňa som si našla pod dverami list, ktorý bol dôvodom, prečo vyhľadať moju dcéru.

V liste stálo:

„Bolo zaujímavé byť ti na stope a sledovať ťa celé roky. Takisto musím uznať, že dcéra je krásna po svojej matke. Veľká škoda, že nie je moja.“
N.


 Blog
Komentuj
 fotka
onaj123  20. 5. 2012 08:04
Riadna fantázia ! kde ty na to chodíš ?

A ozaj akej farby máš oči ?
Napíš svoj komentár