Ku napísaniu tohto článku ma inšpiroval príspevok, ktorý sa mi tu neustále zobrazoval (Modeling).

Keďže sa mi stále pred očami objavujú príspevky tohto typu, začalo mi napadať, či má vôbec nejaký zmysel dookola riešiť, aký  vzhľad je na vrchole "pyramídy krásy".   

Nie nemá. RIEŠENIE NEMÁ ZMYSEL. Čo tak s tým niečo spraviť?                                   (Nie, nebudú nasledovať žiadne motivačné žvásty o chudnutí)                                    

Každý z vás má vlastnú "pyramídu krásy". Teda, mal by mať.  Nemáte pravdu, keď poviete, že všade okolo nás sú za porotoyp dokonalosti považované samé krásne topmodelky. Pretože VY sami si určujete, čím ste obklopení. 

Na Instagrame lajknutá Adriana Lima. Na stole časopis s titulkou Naomi Campbell. Ako profilovka vyretušovaná fotka. V televízií zapnutá reality show....     

                                                                                                                                                                      DO KELU!  BABY,  DIEVČATÁ  A ŽENY.  ODHODTE TO!                                                                 (vypnite tie sračky, skrátene povedané)

To, že sa budete obklopovať dokonalosťou, vám proste nepomôže. Zbytočne tým trápite sami seba a hovoríte si, čo keby?!....                                                                      Dislike, kôš, off... Zabudnite na to, čo pre vás existovalo doteraz. Skúste si nájsť mená ako Stefania Ferrario alebo Melaniin Goddess ak potrebujete život online. Keď si ráno scrollnete instagram, poviete si, že sú iné a tým pekné. Ako VY. A nie, že sú krásne a chcete byť ako ONY. 

Je načase uvedomiť si, že médiá vytvárajú podoby ľudí, ktoré neexistujú, ale aj napriek tomu sa im niektorí ľudia snažia vyrovnať.

 Jedna vec je len predsa nemožná.                                                                              Aká?                                                                                                                                          Vyzerať ako tá vyretušovaná barbie, ktorá vás všade prenasleduje.                  Takže na  vrchole "pyramídy krásy" buďte vy. Nech ste, aká ste.

Váš priateľ to určite ocení tiež









 Blog
Komentuj
 fotka
staphylococcus  1. 12. 2016 22:25
No, ma to priblizne rovnaku uroven ako ten clanok o modelingu a o trosicku (ale fakt nie ovela) vacsiu vypovednu hodnotu...
 fotka
staphylococcus  1. 12. 2016 22:27
Inak, kto su vsetky tie zenske, o ktorych tam melies? Preco by mal ktokolvek chciet byt ako ony? Pocula som mozno niekedy niekde tak o tej Naomi, zbytok tych mien mi nic nehovori.
 fotka
sigaa  1. 12. 2016 22:28
Prijímam aj kritiku, aj pochvalu. Stále sa učím.
 fotka
sigaa  1. 12. 2016 22:30
@staphylococcus tento článok nebol zameraný na kritiku toho o modelingu, len som povedala že ma inšipiroval
 fotka
dumbledore  1. 12. 2016 22:41
Ale toto nie je nič nové, teda čo si napísala. Veď toto je len jedna myšlienka, ktorú by mal mať každý rozumný človek. Dúfam, že sa toho ale držíš.
 fotka
staphylococcus  1. 12. 2016 22:45
@4 ja o kritike nic nhovorim... A btw @5.
 fotka
sigaa  1. 12. 2016 23:01
@dumbledore suhlasim s tebou že to určite nie je nič nove a rozvinuta jedna myšlienka ale myslim si že málo báb by aj realne dokozalo nenechať sa ovplyvniť tym všetkym.. Skôr som sa to snažila zviesť do toho praktickeho hladiska ako prisť s novou myšlienkou
 fotka
dumbledore  1. 12. 2016 23:02
Čo už, väčšina ľudí je hlúpa. Ber to tak.
 fotka
mrsbossy  1. 12. 2016 23:24
nesledujem ziadne krasky a ani mi to nechyba. nechapem preco to zeny robia
Napíš svoj komentár