Nepíšem blogy. Ale čím viac ľudí bude vedieť o mojej bolesti, tým viac budem mať pocit, že nie som sama.

Čo?

5 rokov a 8 mesiacov. Tak dlho som ťa milovala, dôverovala ti, bola ti verná. Tak dlho som si myslela, že je to na celý život. Tvoja rodina bola aj moja, na tvojich svojských kamarátov som si tiež zvykla a začala ich mať rada.

Čo sa stalo?

Posledné mesiace si netrávil so mnou toľko času. Bol si s človekom, že vraj "len kamarátka". Mala som divný pocit, hádala sa s tebou, ale ty si bol tak presvedčivý klamár, že som ti všetko zhltla. Prisahal si mi do očí. Manipulant. Každý to videl, každý to tajil. Len ja som bola vždy zaslepená.

Čo sa to s tebou stalo?

Ku každému si začal byť odporný. Niekto, kto ťa mal vždy rád sa už nemohol dívať na to, čo mi robíš. Všetko mi povedal. Že kamarátka nie je len kamarátka. Že nebola jediná, s ktorou si mi bol neverný. Koľká bolesť. Aká kurva sa z teba stala. Nespoznávam ťa.

Čo sa to s tebou kurva stalo?

Doteraz mi posielaš správy a voláš, že nič z toho nie je pravda. Že sa mám k tebe vrátiť. Dokonalá ilúzia. Faloš. Ale ja viem prečo to robíš. Nechceš ma stratiť. Lepšiu nenájdeš. Ani nebudeš tak milovať. Ale prečo sa potom kurvíš? Stále si myslíš, že sa k tebe vrátim a budem ti slepo veriť. 

Čo sa stane s tebou? 

Zistíš, že som to myslela vážne. Ostaneš sám. Každý sa bude na teba pozerať inak. Bolesť, ktorú si mi spôsobil sa ti vráti. 

Čo sa stane so mnou?

Je ťažké začať nový život bez teba. Žila som v klamstve. Dávala ti všetko. Teraz je vo mne prázdno. Neviem, ako budem ešte niekomu dôverovať.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
girasol8  11. 1. 2017 18:50
Ach, preco laska tak boli...
 fotka
nicmanenapada  12. 1. 2017 13:48
Ďaleko preč od človeka, ktorý ti takto klame.
 fotka
antifunebracka  12. 1. 2017 16:30
Prajem veľa síl. Ten rozchod ber ako svoju výhru.
 fotka
silentdragonfly  12. 1. 2017 16:40
@antifunebracka Určite Vďaka.
 fotka
vreskot000  6. 9. 2017 20:16
su veci nad ktorými sa musíš vedieť povzniesť, to je tajomstvo silnej osobnosti
Napíš svoj komentár