Asi pred sto rokmi keď sa ešte piesok lial a voda sypala..... Dobre nebolo to zase až tak dávno. No taký rok to už byť môže.

Boli sme s kamarátkou vonku a v mojom mobile som objavila istú geniálnu funkciu. Falošný hovor. A tak sme si tam nahrali hlas, len tak zo srandy či to bude fungovať. Po stlačení toho tlačítka na boku, ktorým sa znižuje hlasitosť sa tento hovor aktivoval. Bolo to celkom vtipné. za chvíľu sme na to zabudli. Prešli dlhé mesiace. Už som dávno zabudla čo sme vtedy vonku všetko robili.


Začalo to asi pred tromi mesiacmi. Stále mi niekto volal. Neznáme číslo. Prvýkrát, fajn nejaké decká si robia srandu. Druhýkrát by sa to možno ešte dalo pochopiť. Možno a tretí. Ale po 97984646746854-krát mi to začalo byť
1) nepríjemné
2) čudné
3) začalo mi to liezť na nervy

Vynadala som im. Rušila som ich. No boli neúnavní. Nezdvíhala som. Myslela som že ich to prejde. Ale nie. Už som nevedela čo mám robiť. Nebola v tom logika. No na tých telefonátoch mi bolo niečo podozrivé.... Ten hlas.... Poznala som ho. Ale nemohla som prísť na to, odkiaľ. Dnes som na to konečne prišla.

Predstavte si že čakáte nejaký telefonát. Aj ja som dnes čakala. Každú chvíľu som stláčala to tlačítko na stišovanie hlasitosti. Len tak, z nervozity. Raz som to tlačidlo podržala dlhšie. A zrazu sa na obrazovke zjavil nápis. Aktivoval sa falošný hovor. zrazu mi to došlo. Netrpezlivo som čakala kedy mi začne zvoniť mobil. Konečne. Moje podozrenie bolo potvrdené. Celé tie mesiace nervov spôsobil obyčajný falošný hovor.

 Blog
Komentuj
 fotka
silvinka111  5. 4. 2012 16:01
 fotka
verus12  8. 4. 2012 16:43
Bože
Napíš svoj komentár