"Hi playgirl"
"hello" (tvárila som sa tak zvodne ako to najviac išlo)
Povedala som mu že za hodinu sexu beriem 35 dolárov. On zvýšil na 50. Dohodli sme sa a zašli sme na verejné toalety. Zamkli sme sa v kabínke. Bolo to tak vzrušujúce. Máte chalana, no ste z jedným zamknutá kdesi v Amerike na toaletách. A ešte zato dostanete prachy. Wonderfúúl !! (chytám anglitčinu). Dostala som svoje prachy a on bol spokojný. Dodal, že sa ešte možeme niekedy stretnut a poriešit viac. Prvý zákazník začínajúcej kurvy. Kurve je jedno s kým spí, hlavné je to že jej za to platia. Sadla som si na krajnicu a už ku mne prišli další dvaja. Tí boli očividne starší.. Tak 25ky. Raz s tým, raz s tým.


Spolu 100 dolárov. To je tak sladkéé. Prvý den a uz mám zárobok 150 dolárov čo je 1/4 mesačnej výplaty priemerného človeka. Nepoviem otcovi,akou formou som tie penize zarobila. Zabil by svoje poslušné dievčatko. Desat hodín večer a ja s dobrým pocitom odchádzam do hotela. Vlasy sem tam stoja. Lesk už dávno zmizol a sukna je akosi na krivo. Je mi to jedno. Prvý zárobok. Prvá nevera. Prví zákaznici. Najsamplepší pocit, ked viete, že vaša práca je odmenená..

K polnoci mi volal moj chalan, vraj čo som dnes robila, a prečo som sa mu neozvala ešte pred odchodom do U.S.A. Povedala som mu že som bola na úrade nájst nejaký ten job a len tak som kukala filmy na nete. (haa, jaké ojebávky, že hladala prácu na úrade.. washingtonská je úrad?) Samozrejme sa ma pýtal či som niečo našla, opat som zaklamala, že nebolo nič volné. Ale ten tiež nebude moct žit naveky v nevedomosti. Nuž, príde čas, ked zistí čo som zač. Spokojná s dobrým pocitom som sa prikryla hedvábnou prikrývkou a zaspala. Ráno som sa zobudila zo silným škrkaním v bruchu, tak som ešte v pyžame zbehla na prízemie hotela sa občerstvit niečím dobrým z bohatého výberu švédskych stolov. Dala som si akési jejich "sushi" a zelený čaj. (prvýkrat, normálna strava)..Nie žeby ma to nejako zasýtilo, ale aspon zmizli tie čudné zvuky z mojho vnútra...


Cestou do svojej izby som vo výtahu stretla jedného sympatického chalana. Nebol ako ostatní. Netváril sa zvodne. Nebol oháknutý v prevedení značiek Adio,DC,Nike,Puma a podobné spatlaniny z made in China. Nemal prefarbené vlasy. Bol to celkom obyčajný chalan. Možno vám príde divné že ja, taká viete, kurva, sa zaoberá
spodinou, ale tento chalan ma fakticky dostal. Ked zasvietlia kontrolka na 16-poschodí, akože čas pre mna vystúpit, som mu len povedala že "háááj" a on mi poslal vzdušný bozk. Nakoniec sa bohovsky usmial a vyceril svoj nablýskaný strojček.
Takto silno romantickú vec pre mna už dlho nikdo nespravil. Kým som sa vzpamatala z menšieho šoku, dvere z výtahu sa zavreli a moja neznáma obet už bola preč.
Bolo to neplánované. (Zeby sa v Bettynke opat vzbudila slabost voči takýmto chalanom?!) Začala som konat ako zmyslov zbavená. Chalan, okolo ktorého by som za normálnych okolností bez povšimnutia prešla na ulici sa mi zapáčil!! (Catastrophe!!)
Jebala som na to, že som v pyžame. Našla som si prvé schody čo smerovali na vrchné poschodia a utekala nevediac kam. Zrazu som sa ocitla v akejsi tlupe ludí, mohol to byt prinajhoršom zájazd seniorov. Ucpali tam celú chodbu a ja som ani za boha nemohla prejst. Tak som sa nasrala(čo u mna nie je nič výnimočné) a prervala som sa cez ten starobinec. Z prízvuku amerických domorodcov som počula ako ma v tom zlome sekundy stihli otitulovat pomenovaniami ako stjúpid čájld. (hééj, niesom deckoo!!)
Objavila som sa kdesi pri únikovom a chvílku som sa tam cez okno pozerala na Ameriku.
Zrazu som ucítila čiesi ruky okolo mojho pása. Srdce sa mi rozbúšilo ako ked behám dvanástminutovku a lapám po dychu. Nemala som odvahu otočit sa, čakala som čo spraví dotyčný. Kludne to mohol byt aj nejaký vrah no ja som len naivne prizerala na Ameriku a čakala čo sa bude diat. Prešiel mi rukou vo vlasoch a ja som nevydržala. Otočila som sa. Stál tam on, ten chlapec s výtahu. Oči sa mi rozžiarili od štastia. Chytil ma za ruku a odvliekol ma pravdepodobne do jeho izby. Mal ju len poschodie nado mnou. Ako sa zavreli dvere, všetko sa zmenilo. Chlapec to úžasne hral. Tú rolu, nevinného chlapca. Strhol si hnedú parochnu, pod ktorou skrýval skutočne dobre nastajlovaný "účes". Strhol zo seba aj oblečenie,všetko! fakticky, ostal len v trenírkach.. Ten smiešny drátik čo mal na zuboch jedným tahom ruky odstránil a posobil na mna ešte viac prítažlivejšie ako vo výtahu. Dvaja sexi ludia pri sebe. Ibaže on bol upravený a ja ešte zo včerajška neodmalovaná a v pyžame. očividne mu to neprekážalo. Opýtal sa ma že kolko beriem. Vyvalila som nanho oči. (to už na pohlad, v pyžame, z rozhádzaným három, rozmazaná vyzerám jak kurva??!) Ale tak čo no, mala som dalšiu príležitost zarobit aj ked som to nemala v úmysli. Zrazu to čaro tej láásky na prvý pohlad sa úplne stratilo. Všetko bolo znova o sexi. Sex za peniaze. Povedala som mu že 30 dolárov za hodinu (výnimočne bol aj on prítažlivý tak som mu dala 5 dolárovú zlavu). No ten sex stál za to. Prvýkrat za čas tejto mojej krátkej kariéry kurvy sa to páčilo aj mne. Bola aj šlahačka a čokoláda. Po akte som odišla naspat do izby...


Takto uplynuli dva týždne. Stále ten istý stereotyp. Prvý týžden som mala vačšinou tak jedného až dvoch chlapov denne, druhý týžden už to boli minimálne traja. Po spočítaní zárobku dvojtýždnovej makačky mi vyšlo nádherných 1500 dolárov.

 Blog
Komentuj
 fotka
skinnybitch  13. 1. 2012 14:35
@smichi nikto ti nekáže čítať moje blogy tak sa zober láskavo do <> a nerieš to, ked sa ti to nepáči
 fotka
husky  13. 1. 2012 15:14
Bola aj šlahačka a čokoláda...nerozumiem
 fotka
yeya  13. 1. 2012 16:23
parochňa a falošný strojček? To bolo na čo dobré?
 fotka
octoberbutterfly  14. 1. 2012 11:35
Napíš svoj komentár