Noc v Ministry bola taká ako vždy. Veľa drahých drinkou, drahých cigariet, luxusných týpkou.
Zábava bola nenahradiťeľná. Hrali najlepšie songy, tak som sa vystrsala že skoro som dušu vytriasla. Viem, že po mne pokukovalo veľa sráčou ale kokot má oči pre všetky, ja len pre jedného. Prišiel. Riflové mrkváče, biela košela jemne rozopnutá ktorá mu odokrývala mužný hrudník. Opasok od Luis Vuitton, biely klobúk a čierna davidoffka v ruke. A tá jeho vôňa. Poobzeral sa po bare a vychutnával si pohľady od veľa cicušiek. Usmieval sa po celej spoločnosti ako pán a zjavne si to aj užíval. Pozdravil sa s pár chalanmi a potom vyšiel na plac. Kedže má veľmi vplyvné známosti, Dj-i mu len prikývli a on sa pyšne usmial. Čakala som, čo sa bude diať. V duchu som si myslela, že odhodí košelu, a roztočí to tam ako parketový kráľ. Stál tam v strede a všetci ho sledovali. Dievčatá ho obdivovali a chalani ním pohrdali. Zrazu mu podali mikrofón a on povedal:"Tento tanec, by som si rád zatancoval s najoslnujúcejšou osobou na svete. Má najkrajší úsmev, najzvodnejšie pery, dokonalé telo a ešte dokonalejšie srdce." Tak som si pomyslela, že štastné to dievča, ktorá to bude. Bola som zvedavá, čo za štetku tam príde. A on len povedal: "Laurika, ty v bielom, si to ty, lúbim ťa." Neverila som vlastným ušiam. Ja! On požiadal mňa! Tak som predstúpila z davu a podišla k nemu. Cítila som tie bodavé pohľady dievčat. Tá závisť. Ná čo, neh si závidia sliepky. Ale ja som tam stála ako obarená. Prečo práve mna. Ved. Je to už rok, čo sme sa rozišli. Čo on ma poslal kade lahšie a ja jeho tiež. Odvtedy sme sa nestretávali. A teraz len tak prišiel, a opat vo mne vzbudil veľkú túžbu. Hudba začala hrať. Stále bol okolo nás veľmi veľký voľný plac a tak si nás mohli všetci pekne popozerať. Tancovali sme divoko, telo o telo. Najudivujúcejšie tanečné kreácie. Bol v tom fakt dobrý. Ja samozrejme tiež. Nechodím predsa na tanečné 6 rokou len tak za nič pre nič. Povedal mi, že chce aby sme boli naspať spolu. Ja neverím. Bola som ako v siedmom nebi. Že ako so mnou? No wow. Ako odpoved som ho pobozkala. Pred všetkými. Dlho, vášnivo, aj jazyky. Dievčatá ma išli roztrhať. ALe nech. Ved už je to moj chlapec. Stará láska nezhrdzavela. Neskor už sa tanečný parket zaplnil, a konečne prestali všetci prítomní zízať. Po 8 pesničkách nám už bolo veľmi teplo, a boli sme veľmi unavení aby sme v tom pokračovali a tak sme si šli sadnúť za bar.
Objednal mi Mochito a sebe niečo tvrdé. Zrazu sa ozval: "Prepáč mi to." Nechápala som. Čo mu mám akože prepáčiť? Na znak nechápavosti som len zdvihla obočie a on sa pustil do vysvetlovania. "vieš, ako som chodil so Sašou, tak ako pekný harmonický vzťah, sex dobrý, dobre varila, nemal som sa na čo stažovať. Len hold po 5 mesiacoch už to bol skor vzťah o zvyku ako o láske. A všetko pekné raz končí, tak som to skončil i ja."
"no a? čo to s tým má čo do činenia aby si sa mi ospravedlnoval?" stále som nechápala
"no vieš, povedal som jej že som si našiel inú. Iba ona mi to nechcela uveriť."
"tak čo si spravil?" už som vedela, že toto dobre nedopadne a moj klud a spokojnosť z vydareného večera absolútne zmizol.
"vedel som, že aj ona bude dnes v ministry, aj som ju zahliadol. A tak som si povedal, že ty tu budeš tiež, Tak že zahlásim si ťa k sebe, nech mi to uverí, že mám druhú a nech konečne pochopí, že je medzi nami koniec. A klaplo to. Videla všetko. AKo ťa bozkávam, počula ako som ti povedal, že chce aby sme boli znova spolu.
Nemusel ani dalej hovoriť. Dala som mu facku.
"vypadni ty kretén! takto nechutne si ma ojebal, zmizni mi z očí! už ta nechcem nikdy vidieť!"
"Ale laurika, čo sa hned paprčíš? páčiš sa mi a chcem byť dnešnú noc s tebou"
"jebem ti celú noc, tam si chod za kurvami, ja sex zadarmo neponúkam, a už vobec nie takým chalanom, ako si ty! odíd! definitívne zmizni z mojho života a hned! Si kurva!"
Akoby zem zlahla. Šmaril pohárikom na zem, sotil do mna a odišiel. Preč z klubu.
Už bez jediného slova. Ani sa neotočil. Hajzel jeden. Takto ma využil.
A to by som ho aj znova milovala. On by tak lahko prebudil staré city k nemu. Ale musel to dojebať. Musel ma využiť. Kretén!
"poprosím trojitú vodku!" počula som ako hovorí moj hlas.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár