mno začal bych asi tým že neviem ako to že som zo slovenčiny dostal jednotku a uplnu pakoninu. a to za príbeh(scenár) o konci komisára Rexa
heh ak sa vám chce tak si to precitajte.

Je pochmúrny večer, miesto činu, presnejšie miesto vraždy. Je to už desiaty zavraždený muž pri ktorom sa nachádza jediný predmet a to poštová obálka. Na miesto činu prichádza policajné auto vystupuje z neho policajt a jeho verný pes komisár Rex. Poobhliadnu miesto činu a posúdia že to zase vyčíňal Poštový Vrah. Rexovi dali oňuchať poštovú obálku. A ten hľadal ale nič nenašiel.
Na druhý deň keď išiel policajt venčiť Rexa, tak sa Rexo rozbehol za jedným poštárom. Chytil ho za poštovú tašku a začal s ňou robiť zlobu. Policajtovi sa to zdalo podozrivé a tak schňapol poštára a odviedol ho na políciu. Tam ho obvinili za masového vraha ale nemali žiaden dôkaz. Takže ho museli pustiť a tak ako ho púšťali tak zrazu chytil policajtovu pištoľ a chcel ho zabiť ale Rex sa mu priplietol do cesty a schytal policajtovu guľku. Hold poštár si to vo vezení pekne dlho užije. No ale kým prišla pomoc tak Rex už stihol zomrieť.
Ale toto nieje nakoniec koniec, lebo Rexovi podarilo pred smrťou obšťastniť jednu fenu. A tak sa policajt ujal tohto šteniatka a začal z neho vychovávať policajného psa.

tak čo vy nato ?

 Záchod
Komentuj
 fotka
natalinqa  19. 1. 2009 19:49
obšťastniť jednu fenu.. LOL
 fotka
0majlo0  20. 1. 2009 08:28
koneeec
Napíš svoj komentár