Výjazd v Nitre. Vtedy som si Matúša prvýkrát všimla. Mala som na starosti vlajku a niekto mi ju posunul. Ja som začala histerčiť. On prišiel za mnou a opýtal sa ma: "tá fanklub hájske? " Som bola natešená keď mi ukázal kde visí. Poďakovala som sa mu a povedala, že má u mňa jedno pivo. Potom som ho nevidela, tak som sa ním nezaoberala.

Prišli prázdniny a kamáratka mi poslala jeho nick. "Nepoznáš ho? " Ja hned taká, že nie. Pozerám na fotku a tak som uvažovala, že sa nejak podobá na chalana z výjazdu. Tak som mu napísala či náhodou neukazoval nejakej holke na výjazde kde ma zavesenú vlajku. On taký že hej. Tak ja na to, že má u mňa pivo. Tak pochopil, že tá histerka som ja.

Začali sme si písať. Začal ma namotávať. Vedel ako ma ovláda a že sa stávam na ňom závyslou aj napriek tomu, že som ho videla jedenkrát aj to asi pred štyrmi mesiacmi.

Nejak medzitým som si našla chalana volá sa Lukáš, bol z vedľajšej dediny. Dobre sa to vyvíjalo, tak som rozmýšľala, že s Matúšom to nemá význam ale i napriek tomu som sa namotávala ďalej. Písali sme si a volávali.

Bol piatok. Nešľa som do školy. Bola som u lekárky, že mám "črevnú chrípku." Potrebovala som ospravedlnenku, pretože by som inak nestihla vlak do Trnavy. Odtiaľ som už išla zajednaným autom. Výjazd do Viedne. Ešte v Trnave padlo pár pív. Keď som prišla do Viedne som ho zbadala. Videla som ho po štyroch mesiacoch a potom všetkom čo sme popísali a prevolali to bolo zvláštne. Pozval ma na ďaľšie pivá. Už sa mi točila hlava. Celú cestu domov som spala.

Keď sme prišli do Trnavy som si dala pre istotu už len kofolu. Za pól hodinu mi šiel vlak do Serede a tam ma mal vyzdvyhnúť Lukáš. Oni mali hody a mala som s ním ísť na zábavu. Samozrejme na ten vlak šiel aj Matúš a prehovoril ma nech zostanem v Seredi. Tak som volala Lukášovi, že ma boli zobrať rodičia, že nejdem ani na zábavu pretože som unavená a ráno vstávam do práce.

Prišlo mi to čudné, ale žiadne výčitky svedomia neprichádzali. Bola som s Matúšom vonku. Celý čas pri mne sedel, hladkal ma a keď sme sa presúvali na nejaké iné miesto ma držal za ruku. Bozkávali sme sa. Ani mi nenapadlo, že môj priateľ je niekde sklamaný, že ja musím spať a on sa zabáva sám. Nič ma nezaujímalo okrem toho, aby som sa ja cítila príjemne. Prišiel pre mňa švagor. Rozlúčili sme sa.

Na druhý deň som sa s Lukášom rozišla. Nedokážem niekomu klamať. Ale predsa nemohla som mu povedať ten dôvod. V sobotu išiel Matúš na kamarátovu svadbu. Tam JU spoznal. Písala som mu celý týždeň, volala som mu a on sa mi neozíval. Bála som sa o neho. Na ďaľší víkend som bola na diske a zbadala som tam jeho kamaráta. Utekala som za ním či nevie čo je s Matúšom. On taký, že je v poriadku a že bol aj na tej diske so svojou "novou holkou". Ja som v tom momente nechápala.

Plakala som dlho a nedalo sa to zastaviť. Takto mi ublížil a ja som kvôli nemu ublížila ešte aj môjmu bývalému. Napísala som mu pár pekných slov a po čase to prešlo. Len som nikdy nepochopila prečo mi to nepovedal do očí. Už je odvtedy vyše roka a sme dobrý kamaráti. Takisto sa bavím aj s tou holkou "čo mi ho prebrala."
__________________________________________________________________

Začalo to všetko 24.7.2009. Ako si spomínam na ten deň nebol jeho priebeh nejaký príjemný. Ako som pozerala aj stavy tu tak som sa vôbec na ten rozjeb netešila. Predtým víkend som sa rozišla s chalanom s ktorým som bola vyše dvoch mesiacoch a nemala som na nič náladu.

Prišiel večer, tak som sa silno namaľovala. Obliekla som sa a utekala na bus. Nudný večer. Ani najebať som sa nevedela. Vypila som už veľa a stále nič. Rozčulovala som sa nad tým mojim bývalým. Postupom času si na všetko nespomínam.

Sedela som na hojdačke s ním (Denis). Rozprávali sme sa. Žiadne iné úmysly. Mňa ani nikdy nenapadlo, že by som s ním niekedy niečo mohla mať. Ja keď som ho prvýkrát uvidela tak som si o ňom pomyslela že je "namyslená kurva." Pekný chlapec, ktorý ešte k tomu vyzeral namysleno. Nemám rada takých ľudí. No a vrátim sa k tomu čo bolo na hojdačke. Čo ja viem. Proste sme sa len rozprávali. Prišla kamoška, ktorá sa s ním ten večer bozkávala a povedala mi, že nech jej Deniska nechám na pokoji. Ja som sa zdvyhla z hojdačky smerom dnu, buchla som s dverami a oni nechápavo na mňa pozerali. Ale tak ja viem že to myslela zo srandy len ja niekedy reagujem až moc prehnane.

O nič lepšia nálada. Potom prišiel do izby Denisov brat Maťo a priniesol Malibu. Tak sme to dorazili a mne začalo písať. Tuším aj prišla lepšia nálada a ja som sa začala baviť.

Sedím v izbe na postely a zrazu prišiel Denis. Bea bola na pc a Denis si sadol ku mne. Uplne sme sa haluzili. Ja najebaná on skúrený a začali sme sa bozkávať. Bea nám nechala súkromie a zamkol dvere. Asi od druhej v noci do šiestej rána sme boli zavretý v izbe. Mala som krámy takže neviem ako by to celé dopadlo. Ale takto to bolo zaujímavejšie, že sa mu postavil aj keď som bola oblečená. Ja som to brala jak zájeb. Šak najebaná. Ja som to ani nejak ďalej nechcela riešiť. Rozlúčili sme sa a ja som šla domov sa vyspať.

Prídem domov a zapínam počítač. Zatiaľ som sa osprchovala a išla si odpísať na pokec. S otvorenými ústami som pozerala čo to má byť. On mi napísal. Tak sme si písali a volali a zároveň sa namotávali. Celý týždeň bol u babky a ja som sa už tešila kedy príde domov. Písali sme si chvíľku predtým jak mal odísť a rozlúčili sme sa. O chviľku sa zase prihlásil. Zobral si so sebou notebook, aby si so mnou mohol písať aj u babky. Bola som najšťastnejší človek na zemy.

Všetko perfektne prebiehalo. Videli sme sa dosť často a ja som bola rada, že som niekoho takého spoznala. A to som si myslela, že je kúrevník a k tomu ešte aj namyslený. Odvtedy som si povedala, že nebudem súdiť ludí z prvého dojmu. Keď som nemohla prísť, že ráno som šla do práce tak sme volávali. Pamätám si jeden náš telefonát. Pýtal sa ma či ho ľúbim. Ja som povedala, že ešte nie. Ale on mi povedal že on mňa hej. Viac som to slovo z jeho úst nepočula. Myslela som si, že neni typ chalana, ktorý dáva svoje city najavo no respektíve neprenáša ich navonok.

Po troch týždnoch sme šli stanovať. Trošku sme si obaja vypili a stalo sa to. Nebolo to prvýkrát. Aspoň nie u mňa, ale jeho prvýkrát to bolo. Jak sme začali spolu chodiť tak sa mi k tomu priznal, že je panic a že si to necháva pre holku ktorú bude ľúbiť. Nejako sa mi tomu nechcelo veriť. Ale bola to pravda.

Na druhý deň sme boli zase stanovať a ja som sa strašne opila. Spala som na zemy. Zle mi bolo. Celý čas a o mňa staral a keď som vystriezvela mi tak vynadal, že to nikdy už neurobím. Že on sa už v živote na mňa nechce pozerať keď budem v takom stave. Celý týždeň bol u matky (totižto má rozvedných rodičov). Prišiel až v sobotu. To sme boli dohodnutý, že ideme na diskotéku. Ja som trochu meškala a on sa stihol zatiaľ najebať.

Prišla som dovnúta a pozerám čo to má byť. Denis tancoval s nejakou holkou a zdržal ju za zadok. Prišla som za ním a dala mu pusu. Hovorila som mu že zachvíľu prídem. On na to taký že dobre už choď. Nečo mi tam nehralo. Vybavila som to čo som mala(to nie je podstatné) a vošla dnu. Zase tancoval s inou holkou a zase ju držal za zadok. Ja som prišla za ním so slzamy v očiach a pýtam sa ho čo robí. On taký že čo šak len tancuje a zasmial sa mi do tváre. Uplne ma ponížil. Išla som von a vyplakala sa. Rozbila som si hánky, pretože v záchvate hnevu búcham do všetkého čo mi vojde do cesty. Potom vyšiel za mňou von a začal rozprávať. Prepáč ja k tebe nič necítim, asi nebude niečo v poriadku po tom všetkom čo sme zažili, že k tebe nič necítim (povedal mi že ma ľúbi, zrazu sa to všetko zmenilo). A aby som si nemyslela že ma len pojebal a odjebal(najväčší zájeb, on môže spať len s holkou ktorú ľúbi). A zostanme kamaráti a také pičoviny. Neplakala som. Nechcela som aby vedel ako mi ublížil, síce on to vedel ale ja som to nedala v tej chvíli na sebe poznať.

Doma to bolo ťažké. V kuse som sa venovala nejakej aktivite alebo som v kuse s niekym bola, pretože keď som bola sama som v kuse plakala. O tri dni na to sme mali táborák. Tak ja taká, vypijem si, odreagujem sa, zabavím sa s kamarátmi. Ja už najebaná a napísal mi smsku(na podnet toho, že mu jedna kamarátka dala prečítať statusy na facebooku, on nema facebook). V smske písal niečo v takom zmysle, že jeho to trápi, on nechce aby som trpela, ale že inak sa nedalo, on to nechcel siliť. Ja som chytila taký amok, že som začala vrieskať, nie plakať ale až vrieskať. Nevládala som dýchať čo som v kuse a tak silno plakala. Zbila som asi všetko čo tam bolo. Stromy, steny, zem. Najlepšie bolo, že som si začala búchať hlavu o stenu. Kamarátky nevedeli čo majú robiť. V živote som taký záchvat nechytila. Nechápala som samú seba. Zavolala som mu. V kuse som mu plakala do telefónu a začala mu vyčítať všetko. Vtedy sa to všetko skončilo. Odvtedy mi napísal len trikrát a videli sme sa iba raz aj to mám pocit, že mu moja prítomnosť vadila. Asi pred týždňom som sa dozvedela takú info, že zase máme ísť na taký istý rozjeb, tam isto. Denis povedal, že pokiaľ tam pôjdem ja on nepôjde. Sú to už asi tri mesiace a mňa to stále neprešlo. Stále ho rovnako ľúbim a už len čakám kedy sa to všetko skončí, pretože mi to rozožiera celé vnútro.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
antifunebracka  28. 6. 2018 17:01
Ty si dobrá piča
Napíš svoj komentár