Niekam, kde by som sa nehanbila byť sama sebou. Kde by ma ľudia rešpektovali. Nikto by nebol falošný a perverzný.
Chalani by baby neohurovali tým, že majú drsné poznámky ale dalo by sa s nimi normálne porozprávať.
Baby by neboli posadnuté oblečením, ale zdokonalovaním sa v tom, v čom sú naozaj dobré. Založíme si vlastný štát? Kde nikto nebude nikomu robiť zle, intrigy nebudú existovať a budeme sa tešiť s maličkostí.
Asi toho chcem priveľa a tento článok je neskutočne prešpikovaný naivnosťou a túžbou malého decka. Často sa sama seba pýtam: Chcem toho až tak veľa? A odpoveď býva vždy iná, bohužiaľ vždy si odpoviem sama. Raz: Nuž, asi áno. A inokedy si odpoviem: Chceš toho málo, si príliš nenáročná.

A čo to vlastne chcem? Iba vlastnú krajinu plnú dobrých ľudí, kde neresti nebudú existovať a budeme šťastní len keď sa na seba usmejeme. (Dobre, vlastná krajina je asi priveľa Pred nedávnom som si sľúbila, že sa už nebudem ľutovať. (Fakt, sebaľútosť ma v posledných časoch neskutočne chytá za srdce.) Ale došla som na to, že sľuby, ktoré dávam sama sebe príliš často porušujem. Ba dokonca aj hrdinky v mojich príbehoch, keď si niečo sľúbia tak to porušia. Ja som si sľúbila, že sa nebudem ľutovať a ony si sľubujú, že už nebudú plakať.
No čo myslíte, nie je to nesplniteľné? Pre mňa áno.

Raz Dr. House povedal: Ľútosť je hnevom slabochov. Nezvyknem si zapamätávať podobné výroky, ale toto ma tak chytilo za srdce, že som si to zapamätala.

Často veci ľutujem, som preto slaboch?

 Blog
Komentuj
 fotka
petushiq18  14. 8. 2011 17:26
tak toto bolo super úplne super napísané 5hviezdičiek...
Napíš svoj komentár