Už dávno som sa zmierila s tým, že v televízií nikdy nedávajú, čo píšu, že práve ide.
Ohlásia: Stratené duše 10:25 a popritom je 10:45 a v telke beží niečo celkom iné. Alebo aj to, ako musia chudáci v Eurotelevízií (či v hocijakom inom časopise s uvedeným televíznym programom) nadávať, keď si zrazu Markíza uzmyslí, že seriál má zlú sledovanosť, tak ho proste stiahnu a tým zničia celý vydaný televízny program.
Asi vám došlo, že tým myslím Sultána. Niežeby som takmer neskákala od radosti, keď ho stiahli z vysielania, ale ide o princíp, ktorý im je asi ukradnutý.

Tak isto existuje milión filmov, ktoré som nevidela, ale oni musia na Vianoce dávať filmy, ktoré už každý videl 50x. Samozrejme, ide o klasiku a bla bla bla. Kašlem im na takú klasiku, s rozprávkami, ktoré mi už lezú hore krkom.

•Tri oriešky pre Popolušku? Pískle! Čo takto keby stavili aj na mladších divákov, ktorí by ocenili aj niečo novšie.
• Sám doma? Nech si zostane sám, mňa už nezaujíma.
Takto by sa dalo pokračovať ešte neúrekom. Možno vy so mnou nesúhlasíte, a páči sa vám ich vybraný program, ale ja som s ním jednoducho vrcholne nespokojná.

Nedá mi to a ešte sa musím vyjadriť k fenoménu tkz "premiér". Čo to má znamenať, keď Ľadové ostrie vyhlásia za premiéru?

Definícia:
Premiéra (fr.) je prvé predvedenie divadelnej hry, filmu, opak derniéry.

Čo je tam podstatné? To slovíčko: PRVÉ!

Ako to myslia, keď uvedú k filmu, ktorý sme už videli niekde na televízii, premiéra?
Že je to prvýkrát v roku?
Prvýkrát na danom kanáli?
Prvýkrát za deň?
Za mesiac?

Jednoducho to nepochopím. Áno, môžete mi poradiť: tak jednoducho vypni telku! Nó problémo!
Ale prečo? Ľudia prichádzajú domov unavení z práce, školy, bežného života a radi sa niekde zrelaxujú. Príliš unavené oči na čítanie, tak zapnem telku. Platíme si za to, tak hádam máme právo aj na nejakú kvalitu!

Lebo podstatná je kvalita nie kvantita...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár