Je to hnusné, kruté, podlé a ešte neviem jaké inak zlé... Pozrem von oknom a čo nevidím?? Sneh! Biely, studený, lahučký sneh znášajúci sa na zem v podobe naádherných velkých vločiek.

A ja sedím doma! Spolu s mojím najmilovanejším snowboardom a aby som sa nemusela pozerať na prekrásne kruté počasie, sedím pri compe a nudím sa. Preco? Sama by som vlastne rada vedela. Jedným z dôvodov môže byť už trošička pokročilá hodina a fakt, že aby som sa mohla kvalitne vyblázniť, musela by som použiť auto alebo iný dopravný prostriedok. Ďalší dôvôd, som chorá jak pes a musela by som si nabaliť celý pakel vreckoviek, aby som prežila. Inak mi choroba pri uskutočňovaní mojich túžob nebráni. A nakoniec to, čo prekáža najmenej, a teda, že zajtra opäť budem musieť ísť do tej nenávidenej inštitúcie, väčšinou nazývanej aj škola, ale v kruhoh mne blízkych iba cvokhouse. Podotýkam znova, že som chorá jak pes. Ešteže nám spravili nedávno nové kúrenie...

Že nechápete prečo vlastne robím taký cirkus?

No lebo chcem jazdiť! Po dlhom lete plnom slnka a 30stupňových horúčav (ktoré naše mesto akosi obišli) mám takmer nekontrolovateľný absťák a chcem snowboardovať, snowboardovať, snowboardovať... Až kým neumriem od únavy.

Ale nie. Ja musím pekne chodiť do cvokhousu, učiť sa (haha kolkí mi to uveria? a smrkať každých 20 sekúnd. Auto nemám, stanica je pol hodiny cesty pešo a hromadné dopravné prostriedky väčšinou nechodia vtedy, kedy JA chcem. A kde by som teraz o pol deviatej večer snowboardovala?? No bez vleku hocikde, ale komu sa chce šlapať? (Nie cestu, keby niektorí nechápali.)

Takže ANKETA:
Prežijem do budúceho víkendu?

 Blog
Komentuj
 fotka
tatianka  11. 11. 2007 21:10
ja chcem po dvoch rokoch lyzovat!
 fotka
mix  25. 11. 2007 10:56
prežiješ smajlinkaaaaaa
Napíš svoj komentár