No tak práve som na chate s kamošmi a trocha vypĺňam čas... Čo na tom, že ledva vidim na klávesnicu a budím vedľa spiaceho kamoša...mám chuť písať blog.

Tipujem, že aj vás napadla otázka, čo to za chatu keď internetujem... no ostatní hrajú slepú babu (chystám sa pridať) a prečo by som predtým nevyužila, že to tu máme plne vybavené od netu až po sprchu s rádiom? Som rada, že som ešte na nohách a vlastne som taká unavená, že ani neviem, čo chcem písať a zajtra ráno to asi vymažem.
Už mi aj tá vodka vyprchala...no bodaj by nie, keď to bola len taká 18%-ná a ešte ma k tomu čakalo pekné vytriezvenie.

No uznajte sami, že som glupa. Moja láska tu mohla byť so mnou a neni. Lebo som si myslela, že by zase nemohol ísť, ako vždy predtým, tak som mu to ani nenavrha. Síce som sama do dnes večera nevedela, že idem, ale spýtať som sa mohla. A teraz mi chýba. O to viac, že nemusel.

Ale som si poskákala na trampolíne a sa mi trocha vrátila nálada. Idem pozreť, čo robia dole. Isto nepijú, bo už neni čo, ale je tam živo. No zdá sa, že slepú babu som prepásla...

A si to tak čítam a dosť chaotický blog akože. Ale ja sa chápem, to je podstatné
Gratulujem tím/tým (aké tam je i/y???), ktorý ste si to stihli prečítať, kým to vymažem a sebe, že mi to trvalo menej ako pol hodinu.

P.S.: Dúfam, že mieru trápnosti znižuje fakt, že je neskorá nočná hodina a ja som nevyspatá ešte od včera...


A nevymažem! Aj hlúpy blog je blog...

 Záchod
Komentuj
 fotka
filo99  12. 7. 2008 10:01
srandistka
 fotka
srdce1357  13. 7. 2008 01:28
docela pohodové
Napíš svoj komentár