Chrápe, chrápe a chrápe. Dokonca aj “špunty“ do uší si dávam. Ale najhoršie je to ráno, keď mi v noci z uší vypadnú, ja sa prebudím na chrápanie a neviem ich nikde nájsť. A to nie je chrápanie, na ktoré by si človek zvykol. On totižto neustále mení typ chrápania.

Vešia si mokrý uterák na dvere izby. A ten uterák nevyschne a potom zapácha. A keď som mu vysvetlil, že ten uterák je zbytočne na dverách, lebo nevyschne a proste mi to vadí, tak ho dal preč, no o dva dni tam bol zas. Tak ja už neviem.

Neustále popíja whisky. Minimálne jedna fľaša každý týždeň. Len pre neho. A to sám popíja, ako Torpedo.

Stále keď príde z práce po obede, tak sadne za počítač a hraje blbé počítačové hry. Na pláži bol asi 3krát. Za mesiac a pol. Dokonca si aj wifi router kúpil. A potom to len hučí v obývačke. Alebo si pozerá nejaké bojové zápasy na mobile. Bez slúchatiek, ako keby každý bol na to zvedavý.

Keď sa s ním snažím pokecať, tak stále má potrebu si dokázať, že on je najmúdrejší a my sme idioti. Na tom sme sa zhodli viacerí na byte. A potom aby som sa snažil byť milý naňho. Naposledy som sa už začal smiať, keď druhej spolubývajúcej vysvetľoval, že proste ona nemá pravdu a že v podstate nemá poňatia o čom rozpráva.

Myslí si, že jeho angličtina je tak perfektná, že ani nepotrebuje poriadne artikulovať a otvárať ústa, lebo však… my mu musíme rozumieť.

Neustále nosí nové a nové igelitky. On podľa mňa aj keď si ide kúpiť jednu plechovku piva, tak donesie z obchodu rovno aj igelitku. Veď nech máme. 20 do zásoby. A potom sú v izbe, v obývačke, v kuchyni.. určite má jednu aju pod vankúšom.. pre istotu.

Jeho to baví nám robiť napriek, si myslím. Všetci ideme do práce na šiestu-siedmu večer, len on chodí na ôsmu/deviatu. Ale viete, kto sa vždy natrepe do sprchy pred nás? On. Samozrejme. Na takých dvadsať minúť. Určite si holí gule a smeje sa nám, akí sme kokoti. Kokot.

Irituje ma jeho štýl obliekania. Teraz neviem, či by mi vadila aj u iných ružovo-tyrkysová polokošeľa a rybárske kraťasy alebo to len na ňom mi už začína všetko vadiť… Ale tak týpek sa navoňavkuje, oblečie si hento a akože ide baliť čajky. (Hej, hej som strašne povrchný).

A v poslednom rade… Zubnú pastu vytláča len tak surovo, ako barbar, veď viete… Proste ju znásilní. A niekedy ju ani nezavrie a kopu pasty vytŕča von a už je to celé zaschnuté. “Mňam.”

 Blog
Komentuj
 fotka
hagelslag  5. 8. 2017 22:17
Toto ma baví musím aj ja niečo napísať...
 fotka
chocholousek  5. 8. 2017 22:57
Ak špunty v ušiach nepomáhajú, skús ich zapiť vodou.
 fotka
marcello1111  6. 8. 2017 10:21
celému nerozumiem, ten tvoj akože spolubyvajúci je kto?
že s ním musíš zdielať jednu cimru a trpieť ho...
 fotka
nespiacakraska  6. 8. 2017 12:17
Super blog!
Mňa veľmi na mojom"spolubývajúcom"serie, že on zo spania rozpráva. Ale ako... Zrozumiteľne povie "Poďme sa rozprávať" a potom ďalšiu hodinu žvatlá nezmyselné pičoviny. Vôbec nedáva zmysel čo hovorí, ale ústa mi idú hodinu v kuse.
Veľmi ma to vytáča.
 fotka
filipenzo  6. 8. 2017 20:14
tie posledné dva odseky sú presne tie veci, ktoré ti vadia kvôli tomu, že to robí práve ten človek poznám to
 fotka
antifunebracka  6. 8. 2017 20:54
Vyšikanujte ho odtiaľ. Seriózne.
Btw. keď ktosi chrápe, pomáha mu pocukrovať/posoliť pery (z výšky nasypať na ústa). On si ich po2dome oblíže a prestane chrápať.
 fotka
smilerrr  6. 8. 2017 21:48
@chocholousek za pokus nic nedam
@marcello1111 pracujeme cele leto v hoteli a tak nas dali spolu lrbo len davaj chlapci sme na byte, ostatne dievcata
@nespiacakraska ja tiez zvyknem rozpravat, ale jemu to nevadi, lebo on len chrape a nic ho nezobudi
 fotka
smilerrr  6. 8. 2017 21:55
@antifunebracka zbytocny pokus, pracujeme tu, nemal by kam ist, tak sa tu len musim postazovat a tak vies ako sa mi chce v noci vstavat, najst v tme sol a sypat mu na usta
 fotka
antifunebracka  7. 8. 2017 16:34
Tak potom trp, Jozef Mak, očividne nie si dosť zúfalý A tak ho pošinakujte tak, aby sa hanbil pred vami sa taxprávať
10 
 fotka
bloodiern  11. 8. 2017 10:27
S tou pastou si ma dostal Našiel som sa v tom je jedno či to robí priateľka alebo kamaráti alebo ktokoľvek z rodiny... irituje ma to
Napíš svoj komentár