Akosi nemám šťastie na spolubývajúcich. Keď som sa presťahoval na byt, so mnou nastúpil aj dosť v pohode chalan z Kazachstanu. Lenže vydržal tam len mesiac a nakoniec sa rozhodol, že nebude študovať v Brne, ale pôjde na školu do iného mesta a tak šiel na leto preč a na izbu dohodil svojho kamoša. Rusa - Kosťu. 

Lenže toto je úplne odlišný týpek. Kde začať?

Neupratuje vôbec a všetko čo sa deje na byte ignoruje. Povysáva si svoju polku izby len vtedy keď donesiem vysávač do izby a vysávam si svoju časť. V živote som ho ja alebo niekto iný nevidel upratovať spoločné priestory. Riešilo sa plánovanie upratovania na messengeri, ani to neotvoril a neprečítal si správy. 

V kuchyni väčšinou používa svoj špeci hrniec, čo je zároveň aj fritéza aj naparovač a neviem čo. Lenže vôbec ho neumýva, je celý od zvyškov jedla, je mastný a od prachu. Spolubývajúca mu napísala odkaz nech si ho občas umyje. On ten odkaz len vyhodil a ďalej sa nič nestalo. 

Prefliaskal by som ho za jeho budíky. Takmer každý deň zvonia okolo ôsmej-deviatej. Je ich asi päť a viete kedy vstane? Na poludnie. A on už ani nevníma tie budíky. Vôbec ho ten otravvný zvuk neprebudí. Niekedy pokiaľ ja sa nepostavím a nejdem to vypnúť, tak zvoní aj 20 minút vkuse. A keď mu poviem nech si ich vypína, tak ho vypne ale na ďalší deň sa to opakuje. A to sa deje aj cez víkend. 

Niekedy sa naňho pozriem a nechápem ako môže existovať. Mozog prefajčený, v piči niekde. Lebo trikrát do dňa si cez kýbel dávať trávu nie je podľa mňa normálne. Samozrejme, že to robí v izbe a len vydychuje cez okno, lebo prenajímateľ mu to dovolil.  

Doniesol si tu návštevu na prespanie, bez toho aby sa ma opýtal, či mi to nebude vadiť. Áno, bude, dopiče! Opováži sa ešte raz niekoho len tak zavolať a prespávačku. Som zvedavý kedy odíde toto. 

A navyše som zaviedol so spolubývajúcou na byte recykláciu odpadu. Viete ako to dopadlo z jeho strany? Zvyšky ryby s kosťami zabalené v novinách v krabici "PAPIER", lebo to je úplne ryba, očividné plastové sáčky hodené v zmiešanom odpade atď. 

No takže kvôli tomuto som sa rozhodol, že ho odstránim odtiaľ. 

1. sluchátka z mojej strany nebudú existovať v izbe odteraz

2. hrach a iné strukoviny sa stanú mojou častou potravinou v jedlách 

3.  moje chvíľkové návštevy odteraz už nebudú so mnou v kuchyni, ale pekne sa usadíme u nás na izbe, budeme sa rehotať jak poslední retardi ale bude nám to jedno 

4. a viac mi už nenapadá žiaľ, preto tak trochu prosím o radu. Nie, dohovoriť sa s ním nefunguje. 

Ale ja určite ešte na niečo prídem najbližšie dni. Toto je vojna!



 Blog
Komentuj
 fotka
drazoal  21. 10. 2018 21:38
mal som dosť podobné problémy so spolubývajúcim, ale nakoniec sa to vyriešilo tak, dvaja iní spolubývajúci mu "navrhli", že by mohol odísť, lebo je to celé nejaké nahovno, a on proste odišiel
 fotka
pubertslatinocelny  22. 10. 2018 09:07
Začni spávať nahý
10 
 fotka
nabuchodonozzor  22. 10. 2018 21:23
daj mu nabudúce tú rybu alebo iný bordel čo zle zatriedi pod vankúš alebo medzi jeho oblečenie
11 
 fotka
nuumik  24. 10. 2018 13:57
Kúp si prasa
12 
 fotka
nuumik  24. 10. 2018 13:58
Btw predstavujem si ho ako borata
13 
 fotka
1ggy  25. 10. 2018 23:57
stiahni si nejaku kompetitivnu hru a vykrikuj ruské skomoleniny
14 
 fotka
mimi89  7. 3. 2019 21:35
ako to dopadlo ?
15 
 fotka
smilerrr  7. 3. 2019 22:56
@mimi89 Odišiel som. Bývam na rovnakej ulici, asi 2 minúty od predošlého bytu. On si tam nasťahoval toho svojho kamoša. Prednedávnom som tam bol na návšteve. Všade bordel, ešte asi horší ako tam bol. Kamarátka, ktorá tam ostala je zúfalá. Vraj si tam robia párty, ľudia ju budia, lebo sa v noci ožratí rozprávajú vo vani, proste si robia čo chcú.
16 
 fotka
motovidlo323  3. 7. 2020 15:59
Prečo si mu proste neprijebal?
Napíš svoj komentár