Inšpiroval som sa tunajšími (áno až taký som zúfalý) a aj ja som si napíal zoznam čo urobiť v určitý deň. Dopadlo to horšie, než boli moje očakávania. No dobre, dopadlo to tak otrasne, až sa o tom hanbím písať. 7 vecí som mal urobiť. Koľko som urobil? POLKU jednej veci! Veď to je nič. Ale to preto, lebo som nemal návod ako na to. Vaša je to chyba! 

Aj dnes som si v mysli predstavoval, čo budem cez víkend robiť. Lenže môj mozog niekedy funguje tak, že keď si istú činnosť predstavím, on ju na zozname odfajkne ako hotovú vec. No vysvetlite mu to, ja som to už skúšal snáď 256krát. A pritom to nie sú nejaké strašné činnosti. Len povysávať, urobiť nejaký koláč, pripravovať sa na maturity, nakresliť niečo, konečne popratať svoj stôl. 

Lenže ja namiesto toho vykonávam gaučing. Pôvodní obyvatelia ho vykonávali na gauči, no v súčastnosti sa môže vykonávať aj v posteli. Nie je to komplikované, ale niekedy je to až namáhavé. Ležím/sedím, pri sebe mám notebook, klikám doň alebo pozerám seriály, prípadne filmy. Častokrát mám pri sebe skrytú nejakú pochúťku. Nie je skrytá pred niekým iným, je srytá predomnou, lebo keď uvidím čo zas pchám do tej sprostej hlavy, dostanem depresiu z toho, lebo sa zas prejedám. POZOR ale! Niekedy sa stáva, že ste z gaučingu tak vyčerpaní, že zaspíte a nešťastnou náhodou zhodíte notebook z postele. Preto odporúčam vopred zhodnotiť svoje schopnosti a energiu. 

Uvidím ako sa tento víkend vyvinie, ale teraz si idem uvariť kávu, lebo mám na ňu chuť a idem si pozrieť seriál. 

 Blog
Komentuj
 fotka
hagelslag  28. 1. 2017 14:46
Typická prokrastinácia... ja by som si niekedy dal facku za to...
Napíš svoj komentár