Ľudia.. je tu super! Prvé dni boli asi najťažšie. Ked som prvýkrát prišiel do hotela kde pracujem, bol som v strese, lebo som mal urobiť prvý dojem tým, že prehodím pár viet po španielsky. Samozrejme, že mi v tej chvíli všetko vypadlo. /Inak ja som sa nikdz neučil španielčinu/. Niečo som zo seba vypľul, aj ked už ani neviem, čo.

Pracujem 7 hodín denne, 6krát do týždňa, čo nie je veľa, kedze vačšinou mám voľné poobedie a potom večer. Jedlo formou švédskych stolov trikrát denne. Takže si viete predstaviť aký tučný budem. Dpč. Ale koláče som obmedzil len na jeden druh, musel som. Takže teraz jedávam koláč len keď dajú ten môj, čo je tak každý tretí deň.

Kolegovia sú super. Sme tu piati na recepcii. Pepovi je okolo 55, Bibi má podľa mňa okolo 45 rokov a ďalší dvaja majú okolo 22, teda to nie je nič hrozné. A nikto sa tu v hoteli nehrá, že tu je nejaký šéf. Skôr je to tu ako jedna rodina. No je tu jeden vrchný čašník, ktorý nemá problém vyhodiť hostí z jedálne. Ale v skutočnosti je tu s každým sranda.

Bývam na byte so siedmimi spolývajúcimi v 4-izbovom byte. Z nich je 5 dievčat z Česka, jedna z Estónska a jeden spolobývajúci, ktorý je so mnou na izbe je z Litvy, ale skôr ho vystihnem, keď proste napíšem, že je kokot. Ale nejdem tu teraz vypisovať všetky dôvody, prečo je to tak.

Inak, takmer všetko je tu drahšie, až na vína. Ale ja aj tak pijem väčšinou ich sangriu (z plastovej fľašky, jak socka samozrejme.)

A more a počasie, všeobecne, je tu super. 

 Blog
Komentuj
 fotka
darkestangel  23. 7. 2017 18:59
Ako si si to vybavil, cez agentúru, cez známych, či si išiel len tak, skúsiť šťastie?
 fotka
moonshine  23. 7. 2017 19:25
V akom si meste?
 fotka
smilerrr  23. 7. 2017 20:31
@darkestangel cez agenturu
@moonshine Calella
Napíš svoj komentár