Ak by existovala úvodná zvučka do blogu, chcel by som tu mať začiatok skladby od Celeste - Crushin' My Fairytale. Len si to predstavte: "BUM! O-o-ou! O-o-ou!...". Veď skúste si ju pustiť. 

Od rána je to napiču. Pekne som si vypočítal, že budem spať sladké 3 hodiny. Lenže to by neboli rodičia, keby ma nebudili o pol hodinu skôr. Jasné, že som sa nestihol vychystať a keďže som nemal nervy hádať sa s nimi o tom, skričal som, nech idú bezomňa. Tak som šiel na vlak. Po 5 minútach na stanici som zistil, že vlak dnes nepremáva. /Piči jakeby to bol zapadákov s 3 obyvateľmi a stádom kráv abo čo./ A tak som šiel na bus. Lenže stačí ľahká matika na to, aby ste zistili, koľko ľudí sa natlačí do busu. 

Rozhodol som sa vymýšľať nové vône do voňaviek. Budem si ich doma tajne vyrábať, keď nestihnem ísť do školy. Veď si zoberte, ako rýchlo by sa predávala voňa "Závan potu a pálenky". Mnohí z cestujúcich by si ju kúpili, lebo by už nemuseli doma stráviť toľko času nad tým, aby tak voňali prirodzene. Jednoduchý strek tu, strek tam a majú čas sa ešte poškrabať na zadku. 

Šiel som k zubárke a NEVERILI BY STE! Nepýtala odomňa ani cent. Asi spala viac ako 150 minút a dnes sa rozhodla rozdávať radosť. No u mňa sa jej to nepodarilo. 

Nechcelo sa mi ísť hneď do školy /veď mám ospravedlnenku muhahah/ a tak som šiel do mojej obľúbenej kaviarne. Samozrejme, že je zatvorená. Už asi dva týždne. Že vraj čerpanie dovolenky. Tak dúfam, že si dobre váľajú zadky doma na gauči /ak nie niekde na pláži/. A tak som šiel do inej kaviarne. 

V poslednej dobe nemám chuť chodiť medzi ľudí. Ono, ja sa mám aj celkom dobre a je mi všetko jedno keď som sám, ale keď prídem do školy, všetkým jebe kvôli známkam a potom jebe aj mne. 

- "Ťa obdivujem, že nie si vôbec nervózny kvôli prijímačkam."

- "Hej snažím sa zachovať chladnú hlavu." /tak ďakujem pekne dopiče, doteraz som bol v pohode ale vďaka tebe už nie som... jasné, že ma nepríjmu, kto by ma prijal? bože čo budem robiť, ak ma nepríjmu? nejakú poistku.. ale akú?/

Mám niečo vyše mesiaca na našetrenie 185€, zatiaľ mám asi 80. Ono sa to nezdá veľa, ale keď si zoberiete, že popritom sa míňa na bežné veci a brigádujem iba párkrát do týždňa, tak sa až obávam, že to nestihnem našetriť. Stále si vravím, že obmedzím bežné výdavky, ale veľmi to nefunguje. Asi obmedzím nakupovanie jedla. Aspoň schudnem! 

A začnem cvičiť! A budem meditovať! Musím vyskúšať jógu a aj plávať musím zas! /no vidíte, ake nereálne predstavy mám?, veď ani prvý bod neviem splniť a ďalšie body tiež niečo stoja - či už čas, alebo peniaze./  

Jedno presso poprosím. Teda "Lungo". 

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár