Nechcem tu teraz písať, že budúci týždeň začína maturita, lebo buď tým iba budem stresovať spolumaturantov alebo otravovať starších, ktorých maturita zaujíma asi tak, ako mňa deviatacky monitor. No aj ona sa týka zmeny, teda ju nesmiem nespomenúť. Tento prázdninový týžden som sa na maturitu pripravoval najmenej. Ešte si dnes pozriem ako na slohy ale to je asi všetko už. Som lenivý kokot, viem. 

Zmenil som farbu vlasov a začal som sa učiť kórejčinu a teda aj Hangul. Priznám sa, že je to super a mám z toho taký dobrý pocit, že sa učím niečo, čo nemusím. Ale nie je to až také ľahké. Niektoré písmenka sú na nerozoznanie čo sa týka výslovnosti, ale pracujem na tom. No mám pocit, že tie svine to naschvál takto zariadili! Aby to trošku sťažili, veď redsa nemôže to byť príliš ľahké. A dopozeral som ďalšiu kdrámu. Už mám na konte 4 drámy. Najprv mi to prišlo ako dosť, ale tak čo je to 4 oproti 90? Málo. 

V júni odchádzam na tri mesiace do Španielska. Hasta la vista! Zatiaľ o tom ešte nikto nevie. Ani rodičia. Nechcem o tom hovoriť, lebo sa bojím, že sa to zruší. Za to môže asi moja matka. Nasľubovala mi toho toľko a skoro nič sa neuskutočnilo, až mám pocit, že všetko na čo sa teším sa aj tak dojebe. Možno začnem o tom hovoriť až keď kúpim letenku a možno ani vtedy nie. Ešte mi treba ísť na nejaký konzulát Španielskho kráľovstva a vybaviť nejaké papiere. 

Týpek mi odporučil si pozrieť nejaké filmy po rusky, keďže tam budem používať ruštinu. Našťastie len bežné frázy a podobne. Dokonca mi vraj netreba ani španielčinu, že to sa vlastne budem učiť tam. Budem piť so zakaznikmi tequillu a komunikovať na úrovni. "Hey, María-puta-perra, como estas? Que pasa?" /to je asi tak všetko čo viem, vedel som toho viac, žiaľ už to bude pomaly rok, čo som sa videl s Nanou, Diegom a Danilom/. 

No a vrátim sa okolo 15. 9.. To mi už možno aj začne škola a teda si to budem musieť ísť vybaviť, že prídem neskôr. A aj intrák mi bude treba vybavovať a všetko. Ach. A ešte neviem či ma do Brna zobrali, teda ani neviem či pôjdem do Bratislavy alebo Brna. A veď dajak už bude!  

 Blog
Komentuj
 fotka
nexo999  12. 3. 2017 14:19
Čisto ja
 fotka
hemadzema  12. 3. 2017 14:35
Aj ja idem v júni do Španielska! možno sa stretneme v lietadle.
 fotka
smilerrr  12. 3. 2017 14:38
@hemadzema ja idem 12. 6.
 fotka
hemadzema  12. 3. 2017 14:48
Ja 26.6
 fotka
smilerrr  12. 3. 2017 14:54
@hemadzema Tak asi nič
 fotka
antifunebracka  2. 7. 2017 17:19
Odvážny! Ako sa ti tam darí?
 fotka
smilerrr  23. 7. 2017 17:33
@antifunebracka Je tu super. Vazne. Idem o tom napisat blog.. (v praci . Len teraz nechodim na birdz, takze mi to trva
Napíš svoj komentár