1. Zákon školy – Nestíhaš

Áno, áno, existuje pár jedincov, ktorí si svoj čas rozvrhnú priam dokonalo, ale ruku na srdce. Ja taký nie som a ani ty. Odkladáme si to učenie a odkladáme a zrazu už ho niet kam odkladať a zrazu zisťuješ, že odkladáš spánok. Ešte že máme kávu.

2. Zákon školy - Aj sa chceš učiť, no zrazu je všetko zaujímavejšie ako učivo.

Dospeli sme do štádia, kde sme pochopili, že naučiť sa to aj tak musíme, ak nechceme za 5. Ale pri facebooku, instagrame, snapchate a pod. je to ťažké jak sviňa. Pred učením často dostanem chuť jesť a keďže sa mi nechce učiť, začnem si robiť lievance a z 5-minútového zobnutia sa stáva 30 minútové flákanie. Sakra. Ale to je ešte nič oproti tomu čo som robil minule. Len ja si môžem vytlačiť fotku profesorky (neviem či ju tak môžem volať, keďže ešte prednedávnom bola doktorandkou a teraz neviem ako je na tom), ako pózuje na laboratórnom stole. Túto fotku som potom rituálne spálil v izbe. Bože ten smrad a bordel potom. No a zas som s časom v piči.

3. Zákon školy dobre popisuje jeden citát - Even if I'm completely unsure, I pretend I know exactly what I'm talking about and make a decision.

Žiaľ často to nedopadá dobre.  

 Blog
Komentuj
 fotka
stalesama  5. 4. 2016 08:08
Ešte že už nechodím do školy No pokiaľ som chodila, nikdy som nemala problém či sa učiť, alebo facebookovať, neučila som sa prosto skoro nikdy, keďže som si dokázala takmer všetko zapamätať keď som to počula. Stalo sa pár krát, že som bola chorá a tým pádom som sa ,,učiť,, musela. Ale takým spôsobom, že prečítam si poznámky, učivo a idem ďalej facebookovať.
 fotka
smilerrr  5. 4. 2016 08:15
@stalesama nejdem ti tu teraz dokazovať, že pri kvantovej fyzike by si takto neobstála
 fotka
smilerrr  5. 4. 2016 08:16
@2 a možno, že hej, ale to si potom nejaky genius abo čo
 fotka
stalesama  5. 4. 2016 08:22
@smilerrr nie génius určite niesom, no stačilo, že som si vybrala odbor, ktorý ma veeeeľmi bavil a už nebolo potrebné viac sa učiť
 fotka
scimitar101  5. 4. 2016 09:17
U nás na strednej to bolo skôr tak že nikto nič nevedel a ani sa netváril že niečo vedel.

Ale stíhať som nikdy nemal problém, však mám aj zopár papierov od riaditeľa za nula vymeškaných hodín
 fotka
bunnyboy  5. 4. 2016 15:52
Názov článku mal byť:Zákony školy podľa ... MMA
Napíš svoj komentár