Ľúbim ťa. Milujem ťa.

Pre niekoho bežné slová. Pre iných nepredstaviteľné. Nepredstaviteľné to počuť. Začínam sa zamýšľať, aké to je, keď vám niekto do očí povie Ĺúbim ťa. Musí to byť úžasné...vedieť, že niekto s kým ste vás ľúbi a miluje. Niekto je tu pre vás a nie je to iba o pretvárke. Kto vie, či vôbec to niekedy este žažijem...Je to slovo, ani nie slovo,ale je to môj sen. Tajný sen hľadieť niekomu do očí a počuť ten zázrak.

Viete LASKA je zázrak. Zázrak sveta.

Ja som prvý krát pocula slovo Ľúbim ťa od mojho priatela. Ktorého napriek všetkému som milovala. Myslím, že prvá láska najviac bolí. Lebo je prvá? keďže som ľúbila ozajstne, tak viem. Všetky prvé veci však vždy majú niečo do seba.

Možno táto láska nebola skutočná. Možno. Ale snad niekedy budem pocut to najnežnejšie, najkrajšie a najmilšie a najmagickejšie slovko na svete do očí.

Mám ťa rád. To som počula. To mi povedal i on. I tieto slová majú niečo do seba, čo tie druhé nie. Lenže majú vas radi priatelia, známi s atď...

Ľúbit však dokážu síce rodinní príslušníci. Ja ľúbim ľudí, ktorým sa snažím pomôcť. Ľúbim svojich priateľov, skrátka ľudí, s ktorými som v kontakte.

Lenže láska dvoch...je ta najfantastickejšia vec na svete.

Dočkám sa niekedy slov Ľúbim ťa? Aké to je?Aké to je počuť od milovanej osoby? slovo lubim ta znamena fakt dost vela a hlavne ak lubite cloveka ktory lubi vas,, vtedy je to najkrajsie..


pre niekoho kto vie co to je ,,a ten niekto to vie,,,

 Blog
Komentuj
 fotka
mimue  20. 9. 2007 12:20
krasne ..a vystizne ...
 fotka
andulili  20. 9. 2007 12:26
Pekne napísané a je to pravda môžem potvrdiť.
 fotka
sebastian_ci  20. 9. 2007 23:37
Kto to pisal?
Napíš svoj komentár