Sedeli sme si vonku pred klubom , nohy nad Dunajom , žalúdky niekde vnútri a kosti vcelku duneli zvukom . Jeden , asi dva dni dlhšie než 24 hodín plné nových vecí ľudí a vôni . či poznatkov ? hmm.

Nevládal som nejak kecať , bolelo ma hrdlo , rád kričím , nie na ľudí ovšem . Jej ukradli tiež hlas .

-čo sa usmievaš ?

-je mi fajn . Tak plnohodnotne fajn........... a pritom nemám priateľku. To je divné. To mi nieje podobné . Stále sa naháňam za tou správnou , nonstop , bez prestávky . Žiadne zviera čo hľadá lacnú špinu o 3 v noci , povie jej ako by ju pojebal o stol a ona sa usmeje. Pozve ju na drink a povie aké ma popičí oči, že som sám doma a že jej kúpim nové handry. Chcem tú jednu čo tu bude stále a môžem sa o ňu starať.

-........ to je dobré .... nie ?

-myslím že ano .....tuším ? neviem . Toto mi je nové . Spoznal som nových ľudí venujem sa starým. Niektoré dni mi unikajú a asi si vždy ráno poviem že mám na háku . Žijem. Len predtým mi vždy prišlo ľúto že nejdem z priateľkou keď som šiel domov. Posledné dni chodíme stále von spolu a vždy to mám u pičí. Asi to chcem príliš moc a asi to tak nefunguje.

-si moc náročný. Mal by si ubrať.

-A vieš že máš pravdu ? myslel som že chcem toto tamto a unikali mi dobré veci, dni a iné. Chcem byť stále romantický a stále robiť tie veci ktoré robia inteligentné vyspelé páry. Ale chcem aj aby sme sa mali v nejakých veciach v péčku , večer sa šli spolu rozjebať a robiť zlobu , no a nakoniec niekedy nad ránom dali susedom vedieť že sme prišli domov.......
Sú 4 hodiny a ja stále čakám že každú chvíľku príde spoza rohu moja ideálna partnerka. Čakaj , čakaj , čakaj .........

-Ako to robíš ? že ešte vládzeš. Stále o tom rozprávaš , vysedávaš a čakáš.

-ja fakt neviem. Ale vieš ako by som bol na ňu dobrý ?

-ja viem.


Usmiali sme sa na seba. Vieme si svoje. Ako fungujú kolieska na hodinkách a v mojej hlave kde je všetko nejak dobre pretrepané ako ozaj chutný drink čo treba vypiť lebo sa pije ľadový. (Viete že je v BAčku shop z chlastom ? mám tam klubovku. )
Zbožňujem to dievča . Lebo je vždy pri mne a asi je rovnako trhnutá ako ja. Ozajstná kamarátka ako to tu nebýva často. A vždy bude . Nič viac a nič menej. Mal by som jej to niekedy povedať, potešila by sa veľmi. Som jej , ako vždy vraví , totálne asexuálny retard a ona moja nechutná krava. A raz jej predstavím moju ideálnu.

 Blog
Komentuj
 fotka
ladyfox  16. 9. 2012 23:44
Napíš svoj komentár