Každá baba by to chcela... Chalana, ktorý je milý, jemný, láskavý a v istých, samozrejme, nám vyhovujúcich chvíľach odvážny a niekedy aj hrubý, ktorý nás ochraňuje a stará sa o nás...
Áno, to je pekné.. ale v realite je pravdepodobnosť, že nájdeme muža svojich snov je jedna k miliónu. Ale prečo nebyť práve tou milióntou???

Mnoho báb hľadá len chalanov, ktorí by boli takí istí ako oni. Avšak zamysleli ste sa niekedy nad tým, že ten, kto je od Vás úúúúplne! odlišní k vám sadne lepšie ako vaše "dvojča"? Čo keby sme my ženy/baby raz skúsili hľadať chalana, vďaka ktorému by sme sa zmenili... My si myslíme, že musíme meniť my chalana. Avšak čo keby ON zmenil NÁS?

.... Protiklady sa priťahujú.... Láska vyžaduje zmeny... Milovať je obetovať seba pre toho druhého... - citáty o láske hovoria za všetko! Stačí len hľadať..

 Blog
Komentuj
 fotka
vreskot000  10. 5. 2012 16:39
ocenujem tvoju snahu, a pekný blog si napísala. avsak nemám pocit, že dostatočne rozumies tomu, čo píšeš. vieš o tom, že je plno dievčat, ktorá sníva o chalanovi, ako si ho opisovala... a ked taký príde... spravíte krok späť, zaradíte spiatočku...lebo ste pripravene len na vzdor... nie na odpoved z lasky, ale strachu
 fotka
snilek  10. 5. 2012 21:00
Asi máš pravdu D ale ďakujem za tú SNahu D
Napíš svoj komentár